Beauty tips: 3 savjeta za postizanje gustih i dugih trepavica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty tips: 3 savjeta za postizanje gustih i dugih trepavica

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
9.5.2023.

Padom popularnosti tretmana za kreiranje gušćeg izgleda trepavica pomoću ekstenzija ili pak tehnikom lash lifta poželjeli smo istražiti neke alternativne načine za postizanje wow izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako se tehnika lash lifta pokazala kao najbolja opcija za uvijanje trepavica posebice kada je riječ o onim izrazito ravnima, pojavili su se brojni nedostaci. Naime, sve više djevojaka ističe kako nakon određenog vremenskog perioda trepavice izgube čvrstoću i ne daju dobar efekt kao prvih dana. Upravo zato izdvojili smo savjete koji će vam pomoći da imate guste i duge trepavice.


Foto: Pexels


Koristite serume za rast trepavica

Serumi na bazi eteričnih ulja poput ricinusa mogu uvelike pomoći kod bržeg rasta trepavica. Beauty insajderice savjetuju da ovaj korak činite tako da nanesete ulje na trepavice baš kako nanosite maskaru. Za ovaj korak možete iskoristiti staru, odnosno potrošenu maskaru tako što očistite proizvod i zamijenite s eteričnim uljem.


Prigrlite uvijače trepavica

Uvijači za trepavice odličan su alat kada želimo u par sekundi postići wow izgled. Stoga na društvenim mrežama djevojke nerijetko dijele cool trikove koji brzo postanu viralni. Naime, idealni način je uvijanje trepavica netom prije stavljanja maskare, a mi bismo savjetovali da ovaj korak činite lagano i bez naglog pritiskanja.


U svoju rutinu ubacite lash primer

U posljednje vrijeme na beauty sceni postali su popularni lash primeri koji služe kao baza maskari. Naime, riječ je o proizvodima koji raščešljaju vaše trepavice te one izgledaju urednije. Isto tako ovi proizvodi sprječavaju razmazivanje maskare.

 

* * *
Naslovna fotografija: @viki.ortner 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno