Trend report: Ove manikure obilježit će proljetnu i ljetnu sezonu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trend report: Ove manikure obilježit će proljetnu i ljetnu sezonu

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
30.5.2022.

Kako u svijetu odjevnih kombinacija tako i kod manikura nerijetko nas oduševe najnoviji trendovi koje želimo rado isprobati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Veoma često spomenuta modna scena brojnim djevojkama posluži kao inspiracija za kreiranje posljednjih trendova u svijetu manikure. U skladu s tim kreirali smo kratku listu manikura koje će obilježiti proljetnu i ljetnu sezonu.

Jednostavni nail art

Tanke linije pastelnih ili jarkih boja u kombinaciji s nježnom podlogom manikura je koja osvaja srca mnogih dama. Možete napraviti miks s klasičnim bojama poput bijele i crne ili se poigrati s kombinacijom više različitih tonova.

 Kockasta manikura

Manikura koja neodoljivo podsjeća na ciljnu zastavu Formule 1 oduševila je mnoge modne entuzijastice. Tijekom proljetnih i ljetnih dana možete napraviti šarmantnu kombinaciju omiljene pastelne nijanse zajedno s bijelom bojom te kreirati unikatnu manikuru.

 Minimalistička manikura

Iako ju možemo opisati kao klasičnu, već dugi niz godina ne silazi s liste najpoželjnijih manikura. Naime, radi se o manikuri uz koju nokti izgledaju veoma elegantno, uredno i sofisticirano. Ovaj trend obožavat će dame koje zbog opisa radnog mjesta ne mogu eksperimentirati s jarkim tonovima, te djevojke koje uživaju u nježnim nijansama.

 

 


Kratki nokti

Kombinacija živopisnih boja, te unikatnih tekstura zajedno s kratkim noktima dat će poseban šarm vašem (pro)ljetnom izdanju. Bez obzira volite li više kockasti izgled ili oblik badema, kratki nokti izgledat će veoma elegantno kako s jarkim bojama, pastelnim tonovima tako i u nude nijansama.

 

* * *
Naslovna fotografija:  @holliebarkernailartist

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno