Trend report: Torbice u jarkim tonovima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trend report: Torbice u jarkim tonovima

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
30.3.2013.

One su ove sezone modni imperativ   Nije tajna da ženu najviše uveseljavaju male, slatke i šarene torbice. Tko ih ne voli? Više je nepotrebno ponavljati da je uz ljeto vezan čitav spektar boja, ali ove sezone,  pravilo je shvaćeno doslovce, bar kad su u pitanju torbe. Čini nam se da vrijedi pravilo, što šarenija to bolja! Modne kuće poput  Fendia, Guccia i Lanvina imaju zajedničke smjernice po pitanju dizajniranja torbi -  skladno vesele boje, koje pršte pozitivnom energijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvijajući koncept boja koje spajaju umjetnost, stil i modu, nastale su torbice raznih oblika i boja. Tu su žarko narančaste, neon žute, ružičaste, plave i mnoge druge. Oblici su poprimili i neku novu dimenziju upotpunjenu zakovicama, kristalima i drugim detaljima. Nosite ih i u večernjim i dnevnim kombinacijama uz prikladnu odjeću i ne zaboravite, one su tu da budu upadljive. 

U galeriji vam donosimo pregled nekih od njih, a vjerujemo da ćete odmah poželjeti tople dane i druženje sa svojom torbicom u jarkim tonovima.

PreviousNext

N.M.
Foto:Polyvore.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno