Crvena je najpoželjnija boja za svečana izdanja, a mi imamo inspiraciju za svaki stil - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Crvena je najpoželjnija boja za svečana izdanja, a mi imamo inspiraciju za svaki stil

Tekst:

Ana Rotim

STILSKI SAVJETI
31.7.2023.

Crvena, boja ljubavi često nosi epitet kao jedne od najupečatljivijih boja. Upravo zbog toga mnogim je damama prvi izbor pri kreiranju efektnih izdanja koja nose notu romantike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mini, midi ili pak maxi, haljine koje krasi upečatljiva crvena boja odličan su izbor za svečane evente ili kada ste gošća na vjenčanju jer sama boja čini vaš look uistinu posebnim

 U skladu s trendom živopisnih boja, na vrhu liste modnih insajderica trenutno su one poput zelene ili narančaste, dok crvena uz crnu nosi titulu klasične posebice kada je riječ o izdanjima za gošće na vjenčanjima.

Iako se trenutno izdvajaju neodoljive haljine različitih krojeva i dužine, ne možemo pobjeći niti od romantičnih odijela kao ni od šarmantnih kombinezona koji će biti odličan supstitut za dame koje preferiraju nešto drugačija izdanja. Bilo da više volite nositi sofisticirane haljine s dozom glamura, elegantna odijela ili pak kombinezone izdvojili smo inspirirajuća izdanja za sezonu vjenčanja. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @mariapombo 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno