Pogledajte trailer za novi film Wesa Andersona zbog kojeg jedva čekamo ljeto

MODNE VIJESTI
17.2.2020.

Jedan od razloga zašto se svi istinski filmoljupci vesele ljetu nosi naziv The French Dispatch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o novom filmu redatelja Wesa Andersona koji u američka kina stiže 24.7., a koji služi kao ljubavno pismo novinarima, to jest, zaposlenicima američkih novina The French Dispatch u fikcionalnom francuskom gradiću u 20. stoljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavne uloge u filmu imaju Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Bill Murray, Benicio del Toro, Léa Seydoux, Frances McDormand, Owen Wilson, Adrien Brodyj, Elizabeth Moss, Willem Dafoe.

PREPOZNATLJIVA ESTETIKA I POZNATA HOLLYWOODSKA LICA

Ono što je ovog redatelja učinilo prepoznatljivim u filmskim krugovima upravo je inzistiranje na pojedinim vizualnim i zvučnim efektima. Često inzistira i na istim glumcima u svojim filmovima. Bill Murray i Owen Wilson su redovito dio njegove glumačke ekipe, a našli su se i na setu ovog filma. Na setu pomno bira boje i koristi ih kako bi scene dodatno učinio pamtljivim, a nerijetko nijanse čine da se na trenutak osjećamo kao da je radnja smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća. Pazi i na arhitekturu seta, kostimografiju, uvijek ima i šašave likove, pomno odabranu glazbu... 
Ukratko, jedva čekamo još jedan film u potpisu ovog talentiranog kreativca.


 

MODNE VIJESTI , 17.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno