Zavirite s nama na tradicionalno Avon novogodišnje druženje održano u slastičarni Mrvica Old Town u Sarajevu - Bonjour.b...

Zavirite s nama na tradicionalno Avon novogodišnje druženje održano u slastičarni Mrvica Old Town u Sarajevu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
28.12.2021.

Za kompaniju Avon 2021. godina je bila jako važna. Ovaj brand je 2021. godine proslavio čak 135 godina postojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki broj projekata nalazi se iza Avon BiH tima, ali i u pripremi su novi projekti za godinu koja nam dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom kraju godine upriličeno je novogodišnje druženje za medije i influencere koje je poslužilo i kao podsjetnik na ono što je obilježilo godinu za nama u ovoj kompaniji.

„Avon je u 2021.godini obilježio zaista veliki rođendan. Čak 135 godina postojanja na koje smo iznimno ponosni. Ponosni smo što smo od početaka kompanija koja na prvo mjesto stavlja ženu i pored vrhunskih kozmetičkih proizvoda uvijek težimo tome da poboljšamo živote žena širom svijeta.” istakla je Šejla Korjenić PR specijalista Avona u Bosni i Hercegovini.

„Ponosni smo na naše društveno odgovorne projekte i aktivnosti koje smo protekle godine proveli. A i onime što smo najavili za iduću godinu. Naime kao dio proslave 135 godina postojanja kompanije Avon, globalno doniramo 1,35 miliona američkih dolara udruženjima koja se bore protiv nasilja nad ženama. I početkom 2022. godine saznaćemo koja su to udruženja dobitnici donacija unutar ovog velikog granta.”

Iz kompanije Avon ističu da nas u narednoj godini očekuju i brojni noviteti iz Avon laboratorija koje će nam predstavljati u Avon brošurama koje izlaze svake 4 sedmice. Novogodišnje druženje je poslužilo i kako bi se svi prisutni pripremili za nadolazeći praznični period. Veseli tim slastičarne Mrvica je pripremio kratku prezentaciju pripremanja prazničnih keksića po jedinstvenoj Mrvica recepturi u čijoj pripremi su mogle učestvovati i sve zvanice.

Avon je za period pred nama pripremio nešto posebno: „Za naše drage korisnike tokom ovog prazničnog perioda smo pripremili i brojne setove kako bismo im omogućili da obraduju svoje najmilije i uruče im zaista jedinstvene poklone. I za kraj  poželjeli bismo svima sretne i vesele praznike i naravno sretnu Novu godinu.“ poručili su iz kompanije Avon.

***
Foto: Avon Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno