Torbica 'Vivien' – novi model iz radionice Božane Matić na koji vrijedi obratiti pozornost

MODNI DODACI
22.2.2019.
Ručna izrada i bezvremenski dizajn postali su simbol za torbe koje potpisuje Božana Grbavac. Izradom torbica i modnih dodataka od kože bavi se već nekoliko godina, a njeni modeli pronašli su put do ormara brojnih bh.dama. Igra s bojama i eksperimentiranje s materijalima rezultirali su i dizajnom novog modela torbe 'Vivien' koja će ukrasti simpatije svih dama koje su u potrazi za praktičnom, no, estetski lijepom torbom za svaki dan. Torbica krije i novi logotip branda, a više detalja donosimo u nastavku. 

„Novi model torbe nosi naziv Vivien. Radi se o maloj praktičnoj torbici za svaki dan. Oblik i veličina torbice su upravo onakvi da će vam ova torba uvijek biti prvi izbor kada na brzinu krenete iz kuće, jer je dovoljno mala da vas ne opterećuje u obavljanju svakodnevnih obveza, a opet je dovoljno velika da u nju stane sve što vam treba za popodnevni izlet, kavu na špici ili višesatno hodanje po shopping centru.

torbe1


Ova torba ima dugi remen pomoću kojeg se nosi preko ramena, što omogućava da imate slobodne ruke za prebiranje po dućanima u potrazi za novom odjevnom kombinacijom.
Obzirom da je model zamišljen da služi u ove svrhe, dostupan je u samo ovoj jednoj dimenziji, za koju smatram da najbolje odgovara ovom modelu i koja najbolje ispunjava svoju zadaću lijepe i praktične torbe.
Kao i do sada mogućnosti kombiniranja boja i uzoraka kože su mnogobrojne, pa je torbicu moguće dobiti u jednobojnoj varijanti ili sastavljenu od više različitih koža. Poštivati želje kupca je jedino pravilo!
Na ovom modelu torbe otisnut je i novi logotip s kojim predstavljam svoje proizvode. Simbol koji koristim je stilizirani otisak prsta. Ideja je nastala u suradnji s mladim kreativcem Zoranom Skokom koji se između ostalog bavi i grafičkim dizajnom. Njegova kreativna ideja bila je inspirirana činjenicom da prilikom izrade po čitavoj torbi ostavljam svoje otiske, jer se radi o ručnom radu. Budući da sam svoje modele ranije označavala sa svojim inicijalima, ovo mi se učinilo kako logičan korak u tom smjeru i još osobniji način autentifikacije svojih proizvoda.“ – otkrila nam je Božana.


IMG-bd524c86e74901953de66ff342bacff7-V
IMG-092efea6eb1d6be2b5a0acfb0b123e5b-V

IMG-c5fc9198824a992e90683ad6c644f316-V


Mali pregled nove kolekcije donosimo u nastavku, a cijelu kolekciju u potpunosti istražite na njenoj službenojFacebook stranici te Instagram profilu.

torba3

torba4

torbe3

torbe2

Foto via Božana Matić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: