4 high street varijante it torbice koju nosi i Meghan Markle

MODNI DODACI
19.10.2019.

Jedan od mini trendova koji će potpuni modni boom imati kroz naredne mjesece, upravo je zabavan spoj marame te torbica pravilnog geometrijskog dizajna. Naime, Louis Vuitton i Gucci su klasične modele kožnih torbi četvrtastih oblika naglasili svilenom maramom koja krasi cijelu ručku torbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv kontrast tekstura, boja i materijala rezultira torbicama koje unose dozu glamura i elegancije u svaki look.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I već tada je bilo jasno da će ovaj model biti važan dio naših street style izvješća. Nakon vladavine marame kao ljetnog neizostavnog dodatka, ne iznenađuje što će biti važan dio i naših jesenskih izdanja. Sličan model birala je i vojvotkinja od Sussexa prije par dana u Londonu, kada je svoju zelenu haljinu brenda Parosh koju je nosila i tijekom intervjua nakon objave zaruka prije dvije godine, kombinirala uz Montunas torbu izrađenu od akrila u boji kornjačevine, kojoj je ručka također obogaćena maramom. Svi pogledi bili su usmjereni prema trendi i neobičnoj torbici koja instant daje stilski boost. 

Upravo ovakve modele torbi pronašli smo i na polici Zara dućana, u nekoliko različitih veličina i kombinacija boja. Hoćete li vi ovaj model dodati u vaše svakodnevne i poslovne kombinacije? 

 

Zara

Zara

Zara

 

Zara

MODNI DODACI , 19.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

zara.com, instyle.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno