Topla čokolada u neodoljivoj šalici uz fotogeničan ambijent! Donosimo lokaciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Topla čokolada u neodoljivoj šalici uz fotogeničan ambijent! Donosimo lokaciju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
27.11.2023.

Ako ste jedni od onih koji su u potrazi za lokacijama koje će prije svega osvojiti svojom karizmom i fotogeničnim ambijentom, pronašli smo neodoljivo mjesto za ispijanje toplih napitaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada kažemo neodoljivo mjesto, u ovom slučaju mislimo na šarmantni kafić Talks and Giggles, gdje ćete toplu čokoladu, kavu i slatke delicije kušati u društvu predimenzionirane plišane igračke koja uvijek osvaja srca – Teddy Bear.

 Veliki plišani medvjed bit će savršena kulisa za fotografije, baš kao i zaigrana šalica s likom snjegovića iz koje ćete popiti svoju omiljenu toplu čokoladu.

Jednako cozy ugođaj pruža i zaigrani, šareni interijer spreman za sve vaše razgovore i smijeh, baš kako kaže i samo njegovo ime. Znamo da će talks i giggles biti interesantniji kada su popraćeni ukusnim desertima pa predlažemo da svakako kušate njihove američke palačinke s okusom koji vlada ove jeseni – kremom od pistacija.

 Sada se odjenite u omiljene cozy komade i uz tople buce, puffer jakne ili duge kapute spremni ste za uživanje u toploj čokoladi na terasi, koja će također biti saveznik u održavanju topline.


Pogledajte još fotografija

 

* * *
Naslovna fotografija: @holliemina1

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno