Imamo prijedloge kako nositi nove Tintilintić gumice za kosu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imamo prijedloge kako nositi nove Tintilintić gumice za kosu

Tekst:

Emina Smaka

KOSA
9.5.2023.

Za koliko bh. brendova znate da su poznati po kreiranju dodataka za kosu? Sigurni smo da je jedan od njih i mladi brend Tintilintić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tintilintić je bh. brend koji se bavi kreiranjem gumica i pomagala za kosu, a produkt je mašte Nejle Ugljanin. Baš kao što je i sam brend nazvan po patuljku iz čarobne šume, Nejlini klijenti upravo s riječi čarobno često opisuju njene proizvode. 

 Dočekajmo ljeto uz Tintilintić novu kolekciju gumica od dezirane svile 

Tintilintić svoje proizvode na tržištu uspješno plasira četiri godine, a njihovi proizvodi se mogu pronaći u svim dm drogerie markt trgovinama širom BiH. Ovo ljeto dočekujemo sa novom kolekcijom gumica od dezirane svile koje će upotpuniti različite outfite kao i do sad. Dezirana svila, koju koriste za samu izradu gumica je ono što ovaj brend čini posebnim i prvim u BiH. 

 
,,Važnost je bila na tome da se zadrži kvalitet gumica, a svila je kao takva jedini i pravi izbor kako bi naša kosa bila zdrava, a ujedno i trendy.“ – kaže Nejla. 


Nove gumice dolaze i u različitim bojama i dezenima što vam daje više slobode pri samom kreiranju kombinacija, a zdrava kosa će vam biti zahvalna. Vaše kombinacije ali i frizure ovog ljeta krasit će gumice za kosu Tintilintić, a novu kolekciju možete pronaći na policama dm drogerie markt trgovinama od 10.05.2023. Do tada, u nastavku se inspirišite i foto vodičem za stiliziranjem ovih svilenih gumica. 

 

 

Kako stilizirati Tintilintić gumice za kosu?  

 

* * * 
Fotografije: @tintilintic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno