Sutra u Sarajevu promocija knjige 'Ti si Ta' koja pruža podršku ženama oboljelim od karcinoma dojke - Bonjour.ba - bh.li...

Sutra u Sarajevu promocija knjige 'Ti si Ta' koja pruža podršku ženama oboljelim od karcinoma dojke

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
23.10.2022.

Kroz različite aktivnosti, kampanje i događaje tijekom 10.mjeseca, mnoge organizacije i udruge rade na podizanju svijesti o karcinomu dojke, važnosti i značaju preventivnih pregleda, te pružanju podrške oboljelim osobama od ove opake bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Karcinom dojke kao najčešća zloćudna bolest u žena od koje, prema raznim istraživanjima oboljeva svaka osma žena, drugi je po redu vodeći uzrok smrti u žena, odmah poslije raka pluća. Od ove opasne bolesti, na godišnjoj razini, diljem svijeta, bolest se dijagnosticira u više od milijun žena. U cilju podizanja svijesti o karcinom dojku, u ponedjeljak 24. 10. u prostorijama BossaNova kafića u Sarajevu s početkom u 19 sati, bit će održana regionalna promocija knjige Ti si Ta, autorice Ane Dornik iz Beograda.  Knjiga Ti si Ta nastala je iz Anine osobne borbe s karcinom dojke i kroz sadržaj knjige htjela je svoje iskustvo pretočiti u vidu "priručnika za život" svim ženama koje se bore s karcinomom dojke. Knjiga afirmativno opisuje njenu unutrašnju borbu, ali i sve okolnosti i prilike koje su nastale iz njenog pozitivnog stava, tijekom i nakon borbe s karcinomom dojke.
Na promociji koju će moderirati Josip Milanović, pisac poznatiji pod imenom PisoJ, autorica knjige govorit će o svojoj borbi s karcinom dojke, razgovarati o izazovima i poteškoćama s kojima se susrela tijekom bolesti i sl. Svi posjetitelji imat će priliku uživati u glazbenim točkama sjajnih glazbenika iz Sarajeva, ali i u sadržaju knjige čije će dijelove čitati autorica knjige, Ana Dornik.
Dio prikupljenih sredstava od prodaje knjige, Ana će donirati mreži Think Pink – Zajedno smo jedno iz Sarajeva. Knjigu Ti si Ta, a svi posjetitelji imat će priliku kupiti na promociji u Sarajevu po cijeni od 25 KM. 

 


 

Svi su dobrodošli na promociju knjigu na adresi BossaNova, Radenka Abazovića 2D (Otoka) kako bi umreženi u činjenju dobrih djela pokazali našim majkama, bakama, sestrama, prijateljicama, kolegicama, suprugama da nisu same i da u svojoj borbi mogu računati na našu pomoć.
 

***
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno