The Art of Feminine Leadership: Donosimo program konferencije koja promovira ženske vještine vodstva - Bonjour.ba - bh.l...

The Art of Feminine Leadership: Donosimo program konferencije koja promovira ženske vještine vodstva

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
28.2.2022.

Objavljen je bogat program četvrtog izdanja AFL konferencije koja će se održati 24. 3. ove godine online, gdje će svoje uspješne prakse vodstva podijeliti osam međunarodnih i deset domaćih govornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju, okupit će vodeće međunarodne i domaće lidere koji će u šest sati inspirativnog programa govoriti o izazovima liderstva u hibridnom načinu rada, ali i rješenjima koje za njih pružaju ženske vještine vodstva.

Konferenciju će otvoriti Annie Coleman koja će se dotaknuti fenomena „Velike ostavke“ te otkriti kako vratiti osjećaj svrhe i pripadanja zaposlenicima i zadržati njihovu visoku angažiranost unatoč izazovima pandemije. Kako u tome može pomoći vodstvo srcem, govorit će Jadranka Boban Pejić, direktorica tvrtke Biovega, a svoju formulu uspješnog vodstva podijelit će i Mirjana Garapic Zakanyi, članica uprave Mirabank a.d. iz Srbije.

 

 

Autorice četiri knjige o mentorstvu, Klaudija Javornik i Tatjana Kolenc iz Slovenije, otkrit će nam kako nam mentorstvo može pomoći premostiti izazove koje nosi hibridno okruženje, a kakvu ulogu u liderstvu budućnosti igraju osobne vrijednosti podijelit će Larisa Halilović, iznimna stručnjakinja za upravljanje timovima iz British Councila iz Bosne i Hercegovine.

Posebno zanimljive će biti i tri pauze za inspiraciju u kojima će Bruno Šimleša, Ena Rajić i Srđan Šimac, svatko u svom izričaju, podijeliti razmišljanja o liderstvu, humanosti i zdravim temeljima poslovnog uspjeha.

Konferenciju će zatvoriti panel „Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude“, a svoja razmišljanja i najbolje prakse, podijeliti će panelisti  Breda Ivanović (PwC Hrvatska), Monika Ivanović (Infobip),  Alan Žepec (LQ) i Nada Kozina (J.u.A. Frischeis), a panel će moderirati Marina Dražić (Algebra).

Sve informacije, kao i ulaznice za konferenciju dostupne su preko AFL službene web stranice ovdje.


* * *
Naslovna fotografija: Pexels, Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci