9 nešto drugačijih tetovaža za sve ljubitelje boja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

9 nešto drugačijih tetovaža za sve ljubitelje boja

Tekst:

Marija Perić

BEAUTY SAVJETI
14.8.2022.

Ako ste jedna od onih osoba koja već dugo želi uraditi nešto drugačiju tetovažu u boji, ove ideje i fotografije će vam poslužiti kao odlična inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prije nego što se bacite na odabir boja vaše tetovaže (ili tetovaža), uzmite u obzir nekoliko stvari. Tetovaže u boji mogu izgubiti svoj intezitet kroz vrijeme, posebice ovisno o vašem tenu i području tijela koje tetovirate. Zatim, određene boje poput žute i ljubičaste brzo blijede, dok su plave i crvene one koje su najdugotrajnije. Također, ako birate tetovaže u boji, htjeti ćete imati na umu da je bolje ići sa minimalističkim dizajnom, bez previše detalja jer će boje izblijedjeti ili se pomiješati ako je dizajn previše detaljan.

Crvena je izuzetno popularna alternativa za crno-bijele tetovaže, a motivi su raznoliki. Ta boja mnoge inspirira da tetoviraju nešto vezano za ljubav, dok drugi biraju snažne poruke. Plava i ljubičasta su izuzetno cool odabir, a brzo ćete se zaljubiti u tetovaže cvijeća sa šarenim bojama koje izdvajamo u nastavku.

 

9 tetovaža za sve ljubitelje boja
 

***
Naslovna fotografija: @jooyoung_tt

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno