Aida ima cozy terasu sa šarmantnim dodacima u kojoj želimo provoditi ljetne dane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Aida ima cozy terasu sa šarmantnim dodacima u kojoj želimo provoditi ljetne dane

Tekst:

Ana Rotim

INTERIJERI
21.6.2022.

Stiglo je razdoblje kada terase službeno možemo proglasiti idealnim mjestom za druženja s bliskim osobama kao i našu omiljenu oazu gdje uz osvježavajuća ljetna pića uživamo u lijepim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ukusne slastice, slatki napici kao i dobro štivo nešto je što obilježava ljetnu sezonu na terasama, a to vrlo dobro zna i bh. dama Aida Sarajlić koja na društvenim mrežama često dijeli neke od trenutaka provedenih upravo na tom mjestu. Ono što daje poseban šarm je živopisno sezonsko cvijeće raskošnih latica koje se zajedno s listovima jarko zelene boje prekrasno uklapa u cjelokupni ambijent.

 Uz to, stakleno ograđen prostor ukrašen narančastim kvadratićima nježno se uklapa u šaroliki svijet Aidine oaze mira, a simpatični dekorativni dodaci nas inspiriraju na mini preuređenje našeg doma. Aida je uz šarmantni dekor odbarala udobne stolice ukrašene mekanim jastucima koje čine razlog više da ovo postane idealno mjesto za opuštanje. U nastavku donosimo malu galeriju Aidine simpatične terase u koju ćete se instant zaljubiti. 
 

 

 

* * *
Naslovna fotografija: @aidasarajlic 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno