Provjerili smo! Ovo su 3 modela tenisica koje će nositi svi u 2023. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Provjerili smo! Ovo su 3 modela tenisica koje će nositi svi u 2023.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
7.2.2023.

Bez obzira da li ste veliki zaljubljenik u tenisice ili su još samo jedan od komada u vašoj kolekciji obuće, sada više no ikad su upravo tenisice trendy komad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada smo odlučili istražiti temu istih i trendovima za 2023. znali smo da je za to potreban temeljit pristup. Tako je i bilo, istražili smo šta predviđaju modni savjetnici, šta nose omiljene modne insajderice kao i koji su to modeli već sada najprodavaniji. Došli smo do broja 3, koji je sasvim dovoljan za broj tenisica koje možete nositi u narednoj sezoni.  

 Kako ih nositi? 


Tenisice su već davno izašle iz koša sportske opreme. Danas ih nosimo svuda i na sve. Od poslovnih kombinacija s bazičnijim modelima tenisica, preko svakodnevnih kombinacija, pa čak i kroz određene svečanosti na odijela i midi suknje. Prepustite se ovom komadu uz koji ćete vašim kombinacijama dati potpuno novi sjaj. 3 popularna modela tenisicaSamba adidas


Tenisice koje su zaludjele modni svijet. Nose ih svi, od poznatih modnih insajderica do kolegica s posla. Sve o ovom modelu pročitajte ovdje kao i o tome kako ih kombinirati kroz vaše kombinacije. 

 
New Balance 


Ovaj brend tenisica je popularan već sezonama, a posebno se istaknuo kroz prošlu godinu. No, New Balance 550 je onaj o kome ćete slušati ove godine. Prvenstveno namijenjene kao dio košarkaške opreme ove godine će dobiti pažnju kakvu zaslužuje zbog svog retro izgleda koji se savršeno uklapa u odjevne trendove danas. 

 Tenisice za hiking


Sigurno ste do sada upratili popularnost cura iz Skandinavije u svijetu mode. Upravo one su zaslužne za popularizaciju 'ružnih' sportskih tenisica kroz svakodnevne kombinacije. Eksperti predviđaju da ćemo ovakve modele tenisica viđati kroz cijelu 2023. godinu pa vas na vrijeme napominjemo da priuštite svoj par. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno