Donosimo listu svih govornika na TEDxFerhadija i znamo kako do ulaznica! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo listu svih govornika na TEDxFerhadija i znamo kako do ulaznica!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.3.2022.

TEDxFerhadija iza sebe broji već četiri eventa koji su u Sarajevu okupili mnoštvo priča, ideja, novih poznanstava i umrežavanja, ali i neprocjenjivog učenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


I ove godine se TEDxFerhadija vraća u Pozorište mladih okupljen pod temom 'Challenging the Status Quo' gdje će čak 9 govornika podijeliti sa publikom kako oni unose promjene u svakodnevnicu i izazivaju status quo. Dame i muškarci koji rade u različitim područjima dokazati će kroz svoje primjere da je moguće napraviti promjenu razmišljanja, pomaknuti se iz mjesta i vinuti se u visine.
„Ideje vrijedne dijeljenja“ posebna je krilatica TEDxFerhadija eventa, a i ove godine čuti ćemo vrijedne ideje koje će i vas potaknuti na odvažne korake i stvarno angažiranje.

 Da inspiracije i pozitivne energije uistinu neće nedostajati, dokazuju i sami govornici, a među njima su:

  • Ana Ćavar, osnivačica najčitanijeg bh. lifestyle portala Bonjour.ba
  • Aida Redžepagić, fotografkinja
  • Matt Field, ambasador Velike Britanije u BiH
  • Johanna Strömquist, ambasadorica Švedske u BiH
  • Senad Alibegović, specijalista za komunikacije
  • Ajna Jusić, predsjednica Udruženja Zaboravljena djeca rata i aktivistica po čijoj je životnoj priči snimljen i film Grbavica
  • Jasna Pleho, Agile Project Manager
  • Sabina Softić, vodeći partner - Deloitte Bosna i Hercegovina
  • Maja Zelihić, dekanesa i redovna profesorica na Forbsovom koledžu za biznis i tehnologiju Univerziteta u Arizoni

Kako promijeniti svoj karijerni put (čak i ako mislite da je kasno), što je digitalni lijek za govor mržnje, kakav je utjecaj mode na ekologiju i zašto je bitno ne čekati savršen trenutak – samo su neke od ideja koje će govornici podijeliti s vama ove godine. Event ćete moći pratiti uživo 9.4.2022.,  a više o govornicima na ovogodišnjem TEDxFerhadija možete saznati i ovdje.

 Early-bird ulaznice već su rasprodane, ali još uvijek možete pronaći standardne ulaznice po cijeni od 25,00€ na sljedećem linku. Postanite i vi jedna od osoba koja je otkrila zabavu i moć učenja kroz TEDxFerhadija govore i pridružite se ovom nesvakidašnjom eventu u četvrtom mjesecu!

***
Naslovna fotografija: @tedxferhadija

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno