Tajne zdravog i balansiranog života 7 uspješnih celebrity dama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tajne zdravog i balansiranog života 7 uspješnih celebrity dama

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
24.3.2016.

Ključ je u održavanju ravnoteže. Koliko smo samo puta svi to čuli i savjetovali jedni drugima. No, kad je riječ o stvarnom životu, nekada je teško istu postići. Biti dobra majka, supruga, djevojka, sestra, kućanica, imati uspješnu karijeru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada se sve to skupa čini nemogućom misijom. Ipak, oko sebe svakodnevno susrećemo dame koje su uistinu hodajuća inspiracija. Čini nam se da sve stignu, a uz to izgledaju kao da im sve te uloge savršeno odgovaraju. Odlučili smo stoga zaviriti u „recepturu“ uspješnih žena Hollywooda koje nas inspiriraju svojim životnim stilom i otkriti njihove male tajne životne ravnoteže.

1. Charlize Theron

Dobitnica Oscara, majka dvoje djece, životni bilans duguje dugogodišnjem bavljenju plesom. Točnije, radi se o kombinaciji treninga inspiriranih baletnim pokretima i vježbi snage. Charlize također prakticira terapiju razgovora koja joj pomaže u samoostvarenju i pruža smirenost.

charlizetheron

2. Ashley Graham

Ashley je djevojka koja uistinu mijenja suvremeno poimanje ženske ljepote. Lijepo oblikovana i s izražajnim oblinama, Ashley je predstavnica zdravog života i opisuje sebe kao jako aktivnu osobu. Ples, joga, rolanje, cardio, samo su dio liste njene trening rutine. Samopouzdanje smatra ključnim faktorom rada na sebi. Kaže da ga vježba svako jutro u zrcalu slaveći svoje tijelo iznutra i izvana.

ashleygraham

3. Jennifer Garner

Čaroban osmijeh i odisanje pozitivnom energijom vežemo uvijek za Jennifer, a ona kaže da to može zahvaliti zdravom življenju. Dugo se bavi pilatesom, ali ne bježi ni od opuštanja uz čašu vina. Kada joj je potrebno potpuno opuštanje kaže da se prepusti uživanju u humorističnim nastupima Amy Poehler i Tine Fey.

jennifergarner

4. Jennifer Aniston

Osim što ispija velike količine vode „SmartWater“, Jennifer održava zdrav život pokretnošću. Naravno, jede zdravo i vježba, ali nije pobornik izgladnjivanja i kaže da si s vremena na vrijeme priušti ono za čime ima želju. Glede treninga, uvijek savjetuje kombiniranje različitih vježbi, na taj način tijelo se neće naviknuti na istu rutinu, mišići su stalno aktivni, a tijelo naviknuto na napore.

jenniferaniston

5. Gigi Hadid

Njezin moto je: „Jedi zdravo da bi ostao fit, ali pojedi hamburger da bi ostao duševno zdrav.“ Cijeli život se bavi tjelovježbom, a u srednjoj školi specijalnost joj je bila odbojka na pijesku. Danas, većinu vremena rezerviranog za vježbanje provodi u teretani, u sesijama hrvanja jedan na jedan. Ključ vježbanja, kaže Gigi, je u tome da se dobro zabavite.

gigihadid

6. Gwyneth Paltrow

Gwyneth je srčana pobornica sve popularnijeg Clean programa. Radi se o 21-dnevnom programu u kojem određenim zdravim dodacima osoba nastoji obnoviti prirodnu mogućnost tijela da se samo liječi. Svake godine sudjeluje u ovom programu i kaže da radi čuda.

gwyneth

7. Kate Hudson

Kate toliko voli tjelesne aktivnosti da je napravila vlastitu pristupačnu liniju odjeće za vježbanje, Fabletics. Jedina konstanta u njenim aktivnostima jest promjena. Voli mijenjati izgled, vježbanje, stavove. Glede prehrane, veliki je zagovornik bilježenja obroka. Na taj način možete imati stalni pregled onog što unosite u svoje tijelo, vidjeti što vam odgovara, a što trebate izbjegavati.

katehudson

Foto: fashiongonerogue.com, whowhatwear.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno