Poznati meksički okusi dolaze u BiH: Taco Bell otvara svoja vrata, a znamo i gdje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Poznati meksički okusi dolaze u BiH: Taco Bell otvara svoja vrata, a znamo i gdje

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
3.7.2024.

Taco Bell, legendarni lanac restorana brze hrane inspiriran meksičkom kuhinjom, oduvijek je bio prisutan u globalnoj kulturi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sigurni smo da ste u više filmova, serija i TikTok videa čuli za naziv Taco Bell i vjerojatno poželjeli okusiti njihove slavne delicije kao što su Crunchwrap Supreme, Quesarito i Cheesy Gordita Crunch.


Foto: @tacobellNakon lokacija poput Ujedinjenog Kraljevstva, Španjolske i Rumunije, sada Taco Bell konačno stiže i u BiH. Prvi restoran će se otvoriti na Ilidži u 8. mjesecu, a već u 10. slijedi otvaranje i u centru Sarajeva.

Među njihovim kultnim jelima koje jedva čekamo kušati su Crunchwrap Supreme, kojeg karakterizira savršena kombinacija hrskave tortilje s nadjevom od govedine, sirom i umakom, a zatim i Cheesy Gordita Crunch, koji spaja meko i hrskavo u jedan savršen zalogaj te njihove poznate meksičke perece.

 Spremite vaš hashtag „Taco Tuesday“, krilatica po kojoj je ovaj lanac poznat, jer utorkom vas očekuju posebne ponude i popusti na omiljene kombinacije jela. Za mnoge će ovo biti prilika da iskuse nešto novo i uživaju u autentičnom okusu koji Taco Bell donosi diljem svijeta.


* * *
Naslovna fotografija: @tacobell

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno