T-shirt majica u službi poslovnog looka za jesen. Donosimo inspiraciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

T-shirt majica u službi poslovnog looka za jesen. Donosimo inspiraciju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
30.10.2023.

Kada se na neki komad referiramo kao na vječni klasik, često nam je svima na umu bijela T-shirt majica, jer, ima li neutralnijeg i svestranijeg komada od toga?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Toliko jednostavan (usuđujemo se reći i običan), ovaj odjevni komad svoju moć krije upravo u tome. Vjerujemo da ne postoji ništa uz što ga ne možete upariti i zaista su rijetke situacije i eventi u kojima ovaj model neće biti idealan suputnik.

 Mi vam danas donosimo inspiraciju kako T-shirt majicu možete kombinirati u slojevitim jesenskim lookovima, bilo da volite formalnije ili nešto ležernije outfite koji prate poslovni kodeks odijevanja.

Bijela majica kratkih rukava voli se s otmjenim odijelom kojem će dati dašak ležernosti, a želite li casual Friday look, predlažemo da poslovne hlače zamijenite omiljenim jeans modelom.

 Za chic kombinaciju, tu je provjereni model - šarmantni kardigan, koji će podignuti kombinaciju na biznis razinu, ali zadržati fokus na udobnosti. Stavljate li kao prednost ispred udobnosti snažan i moćan statement look, tu je uvijek autoritativna kombinacija pencil suknje i sakoa, koju će T-shirt majica mrvicu „opustiti“.


Inspirirajte se ovim lookovima

 

* * *
Naslovna fotografija: @ariviere

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno