Ovi #MadeInBiH brendovi kreiraju svijeće u obliku ženske siluete koje će biti savršen dodatak našim interijerima - Bonjo...

Ovi #MadeInBiH brendovi kreiraju svijeće u obliku ženske siluete koje će biti savršen dodatak našim interijerima

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
15.11.2021.

Da su jesenji dani oni sa najviše cozy momenata dokazuju razne lampice i svijeće koje krase naše interijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je zamisliti ljepše provedenu noć nego onu uz svijeće, topli napitak i ukusne plate sa sirom i omiljenih nam grickalicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, postoje svjetski poznati i prepoznatljivi brendovi i mirisi svijeća, a često nas na jesen dočeka i neki novi trend u svijetu dekorativnih svijeća.

O trendovima i brendovima svijeća smo govorili ovdje.
Ovaj put nismo mogli odoljeti svijećama dizajniranih po uzoru na siluetu ženskog tijela.

Sigurno ste ovaj trend vidjeli već na Instagramu, a pored Amazona i Etsy shop-a, odlučili smo pronaći one dizajnirane od strane talentovanih ljudi iz BiH.

Ignis candle

@ignis.candle svijeće su napravljene pomoću prirodnog sojinog voska, a kreativnim modelima i siluetama obogatit će vaš kutak u domu.

Idealan je dodatak vašem stoliću za kafu, a super će izgledati sa šoljicom kafe i dobrom knjigom.

* * *  

Scandles.Sa

Tim sa profila @scandles.sa kreira svijeće rađene od parafiranog voska, a najčešći proizvod im je upravo svijeća po uzoru na siluetu ženskog tijela.

Kreiraju elegantne bijele modele sa zlatnim detaljima, srebrene ali i crne, a posebnu pažnju ove jeseni odnijele su svijeće iz Nude kolekcije u jesenskim bojama.

* * * 

Adelissadesign

@adelissadesign je Instagram profil posvećen rućno rađenim artiklima, od nakita do komada od resina, pa sve do svijeća. Našu pažnju su ovaj put ukrale svijeće a posebno nam se dopala ona sa siluetom ženskog tijela i to model presimpatične trudnice.

* * *  

* * * 

Naslovna fotografija: @phoebesoup
Tekst: Emina Smaka 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno