Čeka vas ležernija svečana prigoda ovo proljeće? Imamo komade u kojima ćete zasjati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Čeka vas ležernija svečana prigoda ovo proljeće? Imamo komade u kojima ćete zasjati.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
29.3.2024.

S proljećem i toplim temperaturama stiže i mnoštvo događaja za koje smo svi u potrazi za svečanim, lepršavim i laganim dnevnim kombinacijama koje će ispratiti ležernije proslave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od dugih proljetnih haljina, do kombinacija suknje i bluze i uvijek praktičnih kombinezona… proljetne kombinacije zaista nude mnoštvo zaigranih i originalnih mogućnosti. Kako bi svaka od njih dobila na svečanosti, a istovremeno zadržala dovoljno ležeran duh za popodnevne proslave i jednostavne večere, posvetite pažnju veselim proljetnim nijansama, ali i neobičnim teksturama i lepršavim materijalima.

 Mi smo zavirili u high street ponudu i pronašli 8 komada s kojima ćete sigurno zasjati na svakom eventu koji vas čeka u narednih nekoliko mjeseci. Osvojila nas je suknja izrađena u neopisivo svečanoj tehnici engleskog veza, haljine u jarkim zelenim i ciklama nijansama, kao i šareni uzorci i saten haljine ukrašene čipkom.

 Uz to smo izdvojili i nekoliko sandala i cipela koje će zasigurno podignuti svaku kombinaciju. Birate li elegantne slingback cipele u nježnom bijelom tonu, upečatljive sandale optočene sjajnim kristalićima ili vječni klasik – stiletto potpetice u bež tonu?

Što god birali, kao i uvijek, donosimo vam link za svaki od ovih komada kako bismo vam olakšali spremanje za svečane prilike kojima se radujete.


Komadi stvoreni za svečane prilike ovog proljeća


* * *
Naslovna fotografija: @rocioosorno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno