Street Style Tuzla: Modne kombinacije koje su birali posjetitelji 2.Festivala Savremene žene - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Street Style Tuzla: Modne kombinacije koje su birali posjetitelji 2.Festivala Savremene žene

Tekst:

Bonjour.ba

STREET STYLE
13.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak je u Tuzli otvoren drugi Festival Savremene žene koji za cilj ima kroz četiri dana trajanja Festivala biti pokretač pozitivnih promjena. Na panelima se, uz uspješne dame (i muškarce) iz regije u ulozi govornika, razgovaralo o kulturi, kreativnim industrijama, medijima, politici, ali i trendovima u svijetu marketinga, menadžmenta i prodaje.
Kreativnost, ambicioznost i hrabrost su se nametnuli kao tri komponente koje su brojne dame istaknule kao ključ uspjeha, a pauze između panela koristili smo za komentiranje naučenog gradiva, neke nove ideje i suradnje, poznanstva i smijeh, ali i za kreiranje BONJOUR.street style reporta. 

Dotjerani i sjajno raspoloženi posjetitelji Festivala, pokazali su da prate posljednje trendove i vješto kombiniraju opuštena poslovna izdanja. Baza njihovog izdanja bili su klasici koji unose eleganciju u svaki ormar i imaju veliku moć transformacije, a poseban užitak je bio vidjeti i da je BONJOUR majica pronašla svoj put ka street style kombinacijama.


Dame su u svojim outfitima ugostile omiljene proljetne uzorke (pruge, točkice i animal print), odijela obogatile zanimljivim T-shirtom s printom te su u fokus izdanja stavile statement suknje, ali i ženstvene bluze u boji. Dolazak proljeća proslavile su haljinama i dodacima u veselim ružičastim tonovima, dok su muškarci odijela nerijetko osvježili odabirom casual tenisica umjesto očekivanih cipela. Birali su i opuštene, moderne kombinacije hlača, majica s printom te sakoa. U galeriji pogledajte neke od zanimljivijih kombinacija posjetitelja koje je tijekom festivala uhvatio naš fotograf Marko Jovančić.

Maja Miljević

Ajla Huremović

Marija Hudolin

Tatjana Paunoski

Ana Ćavar

Maja Graholski

Dijana Ćavar

Omer Berbić

Brankica Raković

Marizela Šabanović

Sanel Hodžić

Jelena Joksimović

Muhamed Mizić

Amir Zonić
Amra Avdić

Edina Selesković

Zlatko Berbić
Azra Husarić

Sanela Seferagić

Dijana Tepšić

Bojan Dragišić

Muharem Kabil

Danijela Alilović

 

 

***

Foto: Marko Jovančić za BONJOUR.ba
Tekst: BONJOUR.ba


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno