Sarajevo Street Style: Modni dodaci zvijezde kombinacija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo Street Style: Modni dodaci zvijezde kombinacija

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
3.3.2023.

Jedna od rubrika na Bonjour.ba koja nas posebno spaja s vama, našim čitateljima je Sarajevo Street Style.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo je sada već 4. modni izvještaj s ulica Sarajeva koji predstavlja prozor u stil i kombinacije prolaznika i posjetitelja glavnog grada. Na ovaj način učimo više o stilu u BiH, prepoznajemo koje to trendove pratite i uživamo u raznolikim stilskim izdanjima iz mjeseca u mjesec. 

Ne možemo, a da ne kažemo kako nas raduje činjenica da pomno pratite naše najave s Instagram i Facebook profila pa s osmijehom slušamo kada nam kažete da ste se nadali da ćemo baš vas uhvatiti u našoj potrazi za kreativno osmišljenim outfitima. 

 


 

Emina Smaka, novinarka Bonjour.ba


 

Iako smo kalendarski od proljeća udaljeni još jedan mjesec, jasno se dalo primijetiti da ste uzbuđeni zbog dolaska toplijih dana pa samim tim i laganijih kombinacija.

Kroz šetnju ulicama smo mogli lako kreirati statistiku da se oko 50% dama koje smo sreli odlučuje za baloner ove sezone. Posebno onaj u nude nijansama pa mu predviđamo veliku popularizaciju ovog proljeća. Ne zaboravite na vrijeme osigurati vaš model

 Pored vaših kombinacija, u kojima uživamo svaki put, oduševljavaju nas i vaše energije, osobnosti i priče o kombinacijama. Proljetnu sezonu najavljujemo i s kombinacijom dame u dugačkom pink kaputu, koji jednostavno nismo mogli ne primijetiti.

S bazičnom kombinacijom u crnoj boji i dodatkom pink čizama ova kombinacija je poster za modu u prelaznom periodu
 

 Kako smo i sami veliki zaljubljenici u modne dodatke i smatramo da outfit čine kompletnim, ovaj put smo se oduševili i vašim izborom torbi za svakodnevna izdanja.

Puderasto roza, maslinasto zelena ili pak ZARA torba s cirkonima u ljubičastoj nijansi su bile zvijezde vaših kombinacija. Uz zabavne modele torbica, čini se da nigdje ne idete ni bez trendy para naočala

 Veselimo se narednom stilskom izvještaju s ulica Sarajeva, a posebno se radujemo razigranim kombinacijama u upečatljivim nijansama, koje su specifične za toplije dane.

Do tada vam dajemo sasvim dovoljno vremena da osmislite vaš proljetni outfit koji se može naći u narednom Sarajevo Street Style izvještaju.

Say Bonjour! Street Style Sarajevo by Bonjour.ba 

 

* * * 
Fotografije: Enida Kajević za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno