10 kombinacija poznatih dama kao šalabahter za naš ljetni look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 kombinacija poznatih dama kao šalabahter za naš ljetni look

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
23.6.2022.

Street style izdanja poznatih dama najčešće kriju mnoštvo trikova i nude odličnu inspiraciju za kreiranje stilskih, ali casual kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako smo zavirili na Instagram profile svjetskih časopisa kako bi otkrile paparazzo fotke celebrity dama u potrazi za savršenim ljetnim outfitom. Primijetili smo da poznate dame više nego ikada pokušavaju svojim stilskim izdanjima da se približe svojim pratiocima te da budu osobe s kojima se svi mogu povezati. Tako njihovi outfiti, iako najčešće kreirani od skupocjenih dizajnerskih komada, se s lakoćom mogu rekreirati s komadima iz high street ponude. 

 Birali smo kombinacije za svakodnevne situacije, koje možete s lakoćom kreirati i sa stvarima iz vlastitog ormara. Tako se all white kombinacija J.Lo sastoji od bijelih farmerica, klasičnog bijelog blejzera i bazične majice, sve komade većina nas ima u ormaru ili s jednim klikom lako može doći do njih. All nude kombinacija Emily Ratajkowski je kreirana s nešto zanimljivijim materijalima, koji su također dostupni u skoro svim dućanima dostupnim u BiH.

Hailey Bieber je plijenila pažnju svojim pročišćenim i jednostavnim, ali opet interesantnim izdanjima. Naš favorit je nude haljina neobičnog vezivanja u kombinaciji s crnim papučama. Dama čije kombinacije sve više kradu pažnju fanova je i Dakota Johnson. Ovosedmične kombinacije su bile kreirane sa savršenim spojem sofisticiranog i sexy stila. 

 


Najbolje kombinacije poznatih dama ove sedmice
 

* * * 
Naslovna fotografija: @elleuk 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno