Domaći brend St.ranac predstavio svoj kultni model ruksaka u vibrantno crvenoj boji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Domaći brend St.ranac predstavio svoj kultni model ruksaka u vibrantno crvenoj boji

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
21.11.2023.

Jedan od svima omiljenih domaćih brendova - St.ranac, koji radi prepoznatljiv i unikatan dizajn torbi i ruksaka, predstavio je nove komade od kojih jedan dolazi u limitiranom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Volite li savršeni spoj funkcionalnosti i unikatnog modnog izričaja koji su pečat komada nastalih u kreativnom studiju arhitektice Azre Hodžić, sigurni smo da će vas oduševiti i nova linija u kojoj se posebno ističe jedan model. To je već prepoznatljivi ruksak ovog brenda, koji svojim oblikom i kvalitetnim materijalima vjerno prati vašu svakodnevicu, bilo da se radi o ležernim kombinacijama ili onim nešto formalnijim poslovnim lookovima s naglaskom na praktičnosti.
Veliki pravokutni ruksak s preklopljenim gornjim rubom, izrađen od eko kože u vibrantno crvenoj boji, tako će biti odvažni pratilac svake kombinacije. Upečatljiv i unikatan, ovaj ruksak izrađen je u samo 10 primjeraka, kako bi se miljenicima ovog brenda pružila prilika da posjeduju zaista poseban komad s kojim mogu izraziti svoju individualnost i jedinstvenu modnu estetiku.
Kako se isti komad ne ponavlja, predlažemo da svoj primjerak ulovite na web shopu brenda što prije. Birate li radije nešto neutralnije boje, dizajnerica Azra je predstavila ovaj model ruksaka i u primamljivoj zelenoj nijansi, u kombinaciji s neutralnim crnim i nude tonovima.
Volite li pak nešto jednako upadljivo kao taj komad u crvenoj boji, ali preferirate torbu umjesto ruksaka, tu je model s metalik efektom koji je, uz crvenu, jedan od istaknutijih trendova ove sezone. Svi modeli zabilježeni su kroz objektiv fotografkinje Mune Nazak.
Pogledajte još fotografija


* * *
Foto: Muna Nazak
Model: Lea Papić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno