Bonjour.Fashion crush mjeseca: Torba u obliku srca bh. brenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Fashion crush mjeseca: Torba u obliku srca bh. brenda

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
10.5.2023.

Da su arhitektura i moda srodne branše govore mnogi projekti poznatih modnih dizajnera koji su uključivali elemente arhitekture u svoj dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iris van Harpen i haute couture kolekcija iz 2013. je savršen primjer kako moda i arhitektura mogu biti kohezivno spojene. Tako u domaćem brendu st.ranac čija je kreativna vlasnica Azra Hodžić, također arhitektica vladaju elementi oba svijeta. 

U kratkom periodu st.ranac je odgovorio na stilske potrebe mnogih zaljubljenika/-ica u modu kako u BiH tako i u regiji. S predstavljanjem nove kolekcije za proljeće/ljeto nismo mogli, a da ne zapazimo posvećenost detaljima, dizajnu ali i praktičnosti ovih komada. 

No, nas je ovaj put osvojila tote torba u obliku srca! Dolazi u dvije klasične nijanse crnoj i smeđoj, a rađene su od mekane kože. Model u smeđoj boji je kreiran od prirodne kože, dok je tim za crnu torbu koristio eko kožu. 
 
Iako dolaze u novoj kolekciji za proljeće i ljeto ne možemo ne uvidjeti njen potencijal i za zimske kombinacije, tako će nas pratiti kroz cijelu godinu. Tim st.ranac je uvijek tu za vas i za popravke kako bi osigurali brigu za okolinu i slow fashion. Stoga je ova torba savršen komad za ovomjesečni Fashion crush

 

* * * 
Fotografije: @st.ranac
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno