Gdje napraviti pauzu na putu za Neum? Otkrili smo gourmet oazu koja će vas osvojiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Gdje napraviti pauzu na putu za Neum? Otkrili smo gourmet oazu koja će vas osvojiti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
6.7.2024.

Što je girls trip bez dobre hrane i novih, spontanih otkrića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi vjerujemo da su upravo neka nova mjesta, otkrivena sasvim slučajno, onaj mali začin i trajna uspomena koja ostaje zabilježena na putovanju. Mi smo na povratku doma s našeg Bonjour.Getaway vikenda, otkrili gourmet oazu koja će zasigurno postati i vaša nova stanica na putu prema moru.
Iako, to ne mora biti samo usputna stanica. Restoran koji nas je osvojio na prvu svojim interijerom, ljubaznim osobljem, ali i odličnom kuhinjom, nalazi se u srcu jednog povijesnog grada – Stolac. Ovaj grad je savršena preporuka za odmor koji kombinira povijest, ljepotu stare arhitekture i mnoštvo zelenila.
Ako se odlučite za odmor u ovom magičnom gradu, ideju za smještaj koji podsjeća na vile u Toskani smo već podijelili s vama ovdje, a ovaj put želimo podijeliti i naše novo otkriće – Restoran Old Town Trattoria.

Restoran koji će vas na tople ljetne dane pozvati da uživate u osvježenju i dobrim jelima, dok pogled odmarate gledajući na park koji se nalazi ispred restorana, kojeg krase upečatljiv portret Maka Dizdara i stare građevine.
Restoran je uređen u modernom stilu, s daškom topline koju daju detalji izrađeni od drva i zeleni detalji koji se provlače kroz interijer. Kao savršen kontrast modernim detaljima i namještaju postavljaju se slike na zidovima koje su prava oda Stocu i njegovoj tradicionalnoj arhitekturi.
Nas je osvojila pizza, a vjerujemo da će kao jednako dobar izbor pokazati i mnoštvo drugih jela koja se nalaze u njihovom meniju. Dok uživate u svom izboru, mališani se uz jelo mogu zabaviti i u igraonici koja će im sigurno zaokupiti pažnju, a čak možete iznajmiti i malu salu za njihovu proslavu rođendana ili vaš poslovni sastanak koji će pratiti ugodna atmosfera i delicije po izboru.
Znate koju lokaciju dodati na wish listu za posjetu već sljedeći vikend.

* * *
Foto: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno