Praktična i moderna Stokke Baby stolica uklopit će se u baš svaki interijer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Praktična i moderna Stokke Baby stolica uklopit će se u baš svaki interijer

Tekst:

Maria Krezić

MAME RULZ
10.3.2022.

Da se moda vješto upliće u dizajn interijera, dokazuju brojni dizajnerski komadi namještaja kako u odraslom, tako i u dječjem svijetu. Jedan od takvih komada je upravo i Tripp Trapp stolica s potpisom norveškog dizajnera Petera Opsvika koja je do sada već dosegla kultni status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova stolica skandinavske kvalitete u izvedbi dječjeg brenda Stokke, jednostavno se prilagođava uzrastu vašeg djeteta. Uz mogućnosti višestruke podesivosti sjedalice i naslona za noge, njene ergonomske značajke osiguravaju pravilno držanje i stabilno sjedenje bebe za obiteljskim stolom već od 6 mjeseci života. Dolazi s praktičnim dodacima - pladnjem, baby setom i jastučićem koji pružaju dodatnu udobnost i funkcionalnost.

 

 

Među velikim izborom hranilica za bebe, upravo ovaj model se istaknuo kao najpopularniji. Razlog tome pronalazimo u činjenici da je ova stolica izuzetno lagana i korisna, a i odlično uklapa u svaki interijer sa svojim modernim i minimalističkim dizajnom. Dostupna je i u raznim bojama i nijansama, od prirodne boje drveta do zelene, žute, crne, crvene i brojnih drugih, a prema nijansi konstrukcije se prilagođavaju i boje gore spomenutih dodataka.
Kako se svojim izgledom uklapa u razne stilove uređenja domova, pogledajte i inspirirajte se fotkama u nastavku.

 


* * *
Naslovna fotografija: @herz.und.blut

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno