Stipe Filipović i Anđa Zorić u finalu International Visionary Award u Londonu! Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifes...

Stipe Filipović i Anđa Zorić u finalu International Visionary Award u Londonu! Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

KOSA
27.9.2022.

Bh. frizeri, Stipe Filipović i Anđa Zorić finalisti su International Visionary Award u Londonu!Anđa se po prvi put našla na listi finalista ovog natjecanja, dok je Stipi pošlo za rukom po treći put za redom naći se u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


The Alternative Hair Show na kojem se prezentiraju najcjenjeniji frizeri u svijetu održat će se u Londonu 09.10. Frizerska elita će na četrdesetom izdanju imati prezentacije kakve zaslužuje londonska scena te ujedno dati svoj doprinos kako bi sakupili što više sredstava za djecu oboljelu od leukemije
9Inače, događaj uključuje i finale međunarodne nagrade za vizionara godine koja je postala glavni dio večeri. Ujedno ovo je jedna velika odskočna daska za sve frizere koji se nađu u finalu - da pokažu svoj talent i kreativnost te postanu prepoznatljivi u cijelom svijetu.

"U kategoriji Avant-garde do finala me dovela frizura iz moje nove kolekcije. Tri puta za redom naći se u finalu vizionara godine svakako da mi laska. Ujedno to mi je potvrda da već niz godina ne silazim s pravog puta te me motivira da još više istražujem svijet frizura. Video koji će biti prikazan u Londonu je snimljen u Maloj Sceni HNK u Mostaru. Sretan sam i zahvalan što u Hercegovini imamo takav prostor i ljude koji rade u njemu, koji su mi već treću godinu za redom izašli u susret i ustupili prostor da snimim video. Jako sam ponosan i zahvalan cijelom timu koji je bio angažiran oko ovog projekta. Video je uradio Alen Hadžić, Lucija Čolak iz Studia Kašmir se pobrinula da odjeća bude u skladu s ovakvom manifestacijom, a make up potpisuje Mia Bulić.

Zanimljivo je to što se ove godine po prvi puta u finalu Vizionara godine našla i Anđa Zorić, koja me već skoro 20 godina kontinuirano prati u stopu. Ovo je prvi put otkad pratim ovu manifestaciju. a da se iz jednog frizerskog salona u finalu vizionara nađu dva frizera. Ovo mi je potvrda da kao tim jako dobro funkcioniramo, da idemo u istom smjeru te da je taj smjer ispravan." - nadodao je Stipe.

Do finala me dovela Rubikova kocka, koja ujedno predstavlja nametnuti ideal, kaže Anđa Zorić. Video koji će prezentirati Anđin rad je radio Alen Hadžić, odjeću je dizajnirala Gordana Zucić, šminku potpisuje Mia Bulić. S nestrpljenjem iščekujemo i pogledati frizure te ne sumnjamo da ovaj kreativni duo očekuje itekako sjajna #hairstyle priča u Londonu.

* * *
Foto: International Visionary Award

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno