Bonjour.stilistica: Složili smo 2 poslovne zimske kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.stilistica: Složili smo 2 poslovne zimske kombinacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
12.1.2024.

Svaka sezona sa sobom nosi nove modne izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada dođe zima i nešto hladnije temperature, vjerojatno posežete za dodatnim slojevima odjeće jer glavna nit vodilja postaje toplina. No, iako je to svakako važan prioritet, estetski izričaj i prilika za koju se odijevate ne trebaju biti zanemareni.

 Uz malo stilske mašte i stiliziranja, sve od navedenog je moguće. Mi smo kroz još jedan tekst iz serijala Bonjour.stilistica odlučili složiti 2 zimska outfita stvorena za dan u uredu. To su jednostavne, praktične i bezvremenske kombinacije kojima slojevitost i par detalja daju na karakternosti i stilu.


Shades of Grey

Više nijansi sivog tona i komadi s različitim teksturama, dat će kombinaciji dinamičnu harmoniju. Osim toga, outfit u kojemu na pleteni top dodate pulover od vune i kratki kaput, ispunjava i obećanje o toplini. Sivilo možete razbiti upečatljivim gležnjačama metalik efekta koji ne silazi s modnih radara.

 Ako pak žudite za malo boje u ovim tmurnim zimskim danima, na sve to možete dodati dugi kaput u nježnom pink tonu koji će zasigurno unijeti energiju u vaš dan.


Evo što kupiti
Topli zemljani tonovi

Zima prirodu ne oboji raskošnim tonovima kao jesen pa nam počne faliti ta kreativna igra zemljanih tonova. Upravo zato svojim outfitom možete začiniti dan. Kao bazu postavite neutralne zemljane tonove poput smeđe i bež, a zatim unesite posebnu energiju jednim upečatljivim komadom poput zagasito – narančastog džempera.

Boje unesite i sitnim detaljima poput trendy ruže u istoj nijansi koju možete ponijeti kao pojas ili detalj u kosi.

 Evo što kupiti
Svaki od ovih outfita daje mnoštvo mogućnosti uparivanja zbog bazičnih komada u neutralnim tonovima. Zaigrajte se i kombinirajte ih na razne načina i naravno, uvijek dajte kombinaciji svoj osobni pečat uz par modnih dodataka.  

* * *
Naslovna fotografija: @haaannajohansson

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno