Pink zidovi, flamingosi, tropski uzorci... Ova blogerica ima zabavan i chic apartman u kojeg smo se instant zaljubili -...

Pink zidovi, flamingosi, tropski uzorci... Ova blogerica ima zabavan i chic apartman u kojeg smo se instant zaljubili

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI
14.8.2021.

Na tragu interijer inspiracije putem društvenih mreža odlučili smo ovaj put predstaviti vam ružičasto koraljni apartman koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Stephanie Hill je bivša balerina i vlasnica apartmana koja je postala modna blogerka sa sjedištem u West Palm Beachu i koja je kreatorka bloga The Style Bungalow.

U njenom stilu interijera vidljiv je romantični duh hispanskog naslijeđa, suptropske nijanse južne Floride i odvažni, ali i chic detalji, komadi koji su klasični i bezvremenski.

Stephanie i dizajnerica interijera Danielle Rollins pretvorile su ovaj stan u najsofisticiraniji i chic apartman. Sunčani kutak za doručak Stephanie kaže da joj služi i kao  radni prostor gdje najviše vremena provodi, stoga je to njeno omiljeno mjesto u stanu.

Gallery wall u tom kutku ispunjen je botaničkim slikama koje su jednostavan način da napravite veliku promjenu u dekoru bez pretjeranog ulaganja.

Foto: thestylebungalow.com

U nastavku zavirite u još nekoliko foto kadrova ovog preslatkog stana gdje ćete ne sumnjamo pronaći i inspiraciju za svoj kutak.

Foto: thestylebungalow.com

Foto: thestylebungalow.com

Foto: thestylebungalow.com

***

Naslovna fotografija: @thestylebungalow
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno