5 serija koje će nas vratiti u srednjoškolske dane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 serija koje će nas vratiti u srednjoškolske dane

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
21.10.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to koliko se veselimo novim naslovima u svijetu serija, ponekad nas uhvati nostalgija za onim koje smo gledali u adolescentskoj dobi.

Kraj devedesetih, te rane 2000-e obilježile su serije za koje moramo priznati da su nam se uvukle pod kožu. Osim što su bile dio naše svakodnevice, te serije bile su glavna tema naših druženja s prijateljicama, dok su omiljeni likovi bili inspiracija kreiranju unikatnog modnog izričaja. Upravo zbog toga, za generaciju milenijalaca kreirali smo listu serija koje smo rado gledali tijekom srednjoškolskih dana.

One Tree Hill

#TeamLucas ili #teamNathan? Možda još nismo bili u #hashtag svijetu, no ako ste gledali ovu seriju sigurno ste više favorizirali jednog od polubraće Scott. Serija uz koju smo rado provodili poslijepodnevne sate prikazuje život srednjoškolaca koji otkrivaju prve ljubavi ali i neke obiteljske tajne.

 Gilmore girls

Tijekom jesenje sezone i dan dan se rado sjetimo simpatične Rory i njene cool mame Lorelai. Ova humoristična i zabavna serija o posebnom odnosu majke i kćeri osvojila je srca publike diljem svijeta. No, ako još niste gledali takozvane Gilmorice ovo je idealno vrijeme da navučete mekanu dekicu i uz topli napitak uživate u ovoj seriji.

The O.C.

Serija the O.C. govori o bogatim i buntovnim adolescentima koji se susreću sa svakodnevnim životnim izazovima i problemima.

Gossip Girl


Misteriozni svijet Tračerice, zanimljiva prijateljstva, uzbudljive ljubavne priče, kao i upečatljive modne kombinacije samo su neki od razloga da se Gossip Girl nađe na našoj listi omiljenih serija iz srednjoškolskih dana. Ako još niste gledali, sigurni smo da se ova serija mora naći na vašoj listi, a do tada ne pišemo spoilere.

 Friends

Bez obzira jeste li spadate u grupu milenijalaca ili Gen Zed, sigurni smo da ste pogledali najmanje jednu epizodu kultne serije Prijatelji ili pak poslali šaljivi meme koji je inspiriran serijom. Ova zabavna i humoristična serija oduševila je publiku diljem svijeta, a prošle godine dobila je nastavak na HBO streaming platformi.

 Je li se i vaša omiljena serija iz srednjoškolskih dana našla na ovoj listi?


* * *
Naslovna fotografija: @jenniferaniston

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno