Aida je vlasnica minimalističkog, ali cozy interijera koji će i vama biti inspiracija za uređenje - Bonjour.ba - bh.life...

Aida je vlasnica minimalističkog, ali cozy interijera koji će i vama biti inspiracija za uređenje

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI
23.4.2021.

Bez obzira da li preferirate minimalističko uređenje ili ste tip koji pažnju najviše usmjerava ka dekoraciji i detaljima, vjerujemo da dijelite mišljenje sa nama da je uvijek zanimljivo zaviriti u Instagram galerije interijera i domova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, Instagram nam je omogućio da potražimo ideje za naše uređenje i razmislimo što u našem životnom prostoru možemo promijeniti i prilagoditi za maksimalno opuštanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potrazi za profilom koji će nas inspirirati i dati super savjete zavirili smo u stan Aide Sarajlić koja ima pravi mali kutak za odmor i uživanje. Mjesto je to koje osvaja estetikom i minimalističkim detaljima, točnije u cijelom prostoru je primjetno da se pazilo na svaki detalj. Mnoštvo biljki u zanimljivim posudama našli su svoje mjesto, a njima su se pridružile i fotografije udružene kao gallery wall kako u dnevnoj sobi, tako i na zidu kupatila. 

Foto: @aidasarajlic

Foto: @aidasarajlic

Prozračan i svijetao prostor u kojem trenutno živi Aida nalazi se u Švedskoj, točnije u Skövde, a pri preseljenju odlučila ga je pretvoriti u pravu malu oazu skandinavskog dizajna u neutralnim bojama.

Dok u cijelom prostoru prevladavaju minimalistički i industrijalistički detalji (uz neizostavnu bijelu boju), uređenje stolića uvijek je upotpunjeno sa svijećama i lijepo aranžiranim buketima cvijeća što kreira divan kontrast i daje poseban šarm cijelom prostoru.

Foto: @aidasarajlic

Ukoliko zavirite na Aidin profil primjetit ćete da osim divno uređenog interijera, veliku pažnju posvjećuje ukusnim slasticama, a vjerujemo da nećete moći ne primjetiti slatkog domaćina, psa Panchu koji se često ušunja u fotografije i ukrade sve simpatije.

U nastavku pogledajte još neke detalje stana u kojem Aida živi, a paraleno je na Instagramu možete pratiti za super savjete i buduće dekor ideje kojima se veselimo.  

***

Naslovna fotografija: @aidasarajlic
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno