Odabrali smo kreacije bh. brendova idealnih za matursku večer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odabrali smo kreacije bh. brendova idealnih za matursku večer

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
10.5.2022.

Za mnoge jedna od najuzbudljivijih večeri tokom školovanja je upravo matursko večer, još ako ste zaljubljenica u modu onda ovaj događaj dobiva na vrijednosti s još jednog aspekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je naravno izbor savršene odjevne kombinacije s kojom ćete pokazati svoju ljubav prema modi, ali i predstaviti svoj stil na jedan drugačiji način. Mnoge djevojke za ovu priliku biraju raskošne haljine, a mi smo odlučili uskočiti u pomoć i pokazati nešto drugačije kreacije u kojima ćete oduševiti sve prisutne. Na našoj listi se nalaze kreacije za svaku od vas, bez obzira da li želite ići s nešto ležernijom kombinacijom ili se ipak jedva čekate pokazati u full glam izdanju. 

 S toga ćete pored romantičnih haljina moći birati između odijela, setova u boji, blejzer – haljina, ali i neobičnih komada. Tako smo za romantične haljine birali kreacije brendova La Jupe Showroom, Belma Tvico, Pčelica Maja ili Amira Pertesi. Odijelo brenda Treehana, blejzer – haljinu Plus Minus, minimalističku haljinu iz Kohel Studia i Milan Senić design. 'It' raskošna jakna brenda Kaftan Studio će sigurno vašu kombinaciju učiniti upamtljivom, kao i set u boji fuksije u potpisu Marka Fehera. 

 

Kreacije domaćih dizajnera idealnih za matursko večer 

Treehana odijelo
 Belma Tvico haljina 
 La Jupe Showroom haljina
 Amira Pertesi haljina 
 


Kohel haljina 
 Milan Senić haljina 
 Pčelica Maja Design haljina 
 Marko Feher set 
 Kaftan Studio jakna 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @la_jupe_showroom 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno