Pogledajte spot za novu pjesmu „Krive karte" Dine Merlina o kojoj svi pričaju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte spot za novu pjesmu „Krive karte" Dine Merlina o kojoj svi pričaju

Tekst:

Marija Perić

BONJOUR.CLUB
1.4.2022.

Spot za novu pjesmu Dine Merlina „Krive karte" jučer je osvojio društvene mreže, a dosada broji nešto više od pola milijuna pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
„Krive karte“ i „Kako da ti kažem“ nazivi su dvije pjesme o jednoj priči. Priči o opraštanju i iskupljenju. Priči o srušenim mostovima među ljudima, mostovima koje ponovo treba graditi. Najbolje govorim kad pjevam, pa je ova priča završila kao pjesma, a kako mi je ovo sve jako važno, malo mi je bila jedna, pa sam napisao dvije. Nekada nam život podijeli krive karte, ali zato imamo prave ruke koje pružamo prema drugima, otvorena srca, u želji da nanovo stvaramo. Ovo je moj način da nekome ko mi je važan kažem da mi je žao, da mi je stalo i da bih volio da mi oprosti“, kaže Dino Merlin.

 Već nakon prve objave pjesme „Krive karte“ mogli smo se uvjeriti kako nas čeka zanimljiva pjesma zahvaljujući i kreativnom timu koji je bio zaslužan za spot. Režija, scenarij i art direkcija pripali su bh. fotografu Edvinu Kaliću, direktor fotografije je Igor Lazić, a za kostime i stajling bio je zaslužan bh. dizajner Marko Feher. Uz Magaza produkciju, mnoštvo još kreativaca sudjelovalo je u ovom projektu, a među njima MUA Renata Ponjević i Senad Smaković koji je bio zaslužan za scenografiju, kao i grafički dizajner Haris Jusović.

Ispod poslušajte pjesmu koja će zasigurno ići na repeat te otkrijte tko je sve sudjelovao u kreiranju spota za ovu pjesmu o kojoj svi pričaju.
 

 

***
Naslovna fotografija: @dinomerlin

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno