Back to school: U bh.trgovinama smo pronašli odjeću za cool školarce koju će kombinirati sezonama - Bonjour.ba - bh.life...

Back to school: U bh.trgovinama smo pronašli odjeću za cool školarce koju će kombinirati sezonama

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MAME RULZ
16.9.2019.

Klinci i klinceze su se vratili u školske klupe. Uz itekako izazovan period prilagodbe na novi ritam buđenja, učenja i spremanja za novi dan u školi, roditelji, ali i djeca su u nedoumici kako kreirati izdanja u kojima će im biti ugodno na školskom igralištu, ali i klupi, te uz to sve izgledati prikladno za školske obveze. Uz ruksak i školski pribor, vrijeme je i za osvježenje ormara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i ako vaše dijete ima već izgrađen stav o tome što će odjenuti, trebat će vašu pomoć prilikom kupovine novih stvari, kao i slaganja outfita za školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga smo na policama trgovina Sport Reality pronašli nekoliko ključnih komada koji jamče udobnost i nosivost kroz nekoliko sezona.

Nike trenerka, Nike ruksak

Upravo će trenirke u neutralnim tonovima - bijeloj, crnoj ili sivoj boji, djevojčice moći uvijek iznova kombinirati. Dukserice osim uz trenirke, za svoju djevojčicu možete iskombinirati uz jeans te jednostavne pamučne haljine.

Osim udobne i prozračne odjeće, važno je birati i kvalitetne tenisice koje se prilagođavaju dječjem stopalu te prate ubrzan svakodnevni ritam jednog školarca.

Nike tenisice

Pokažite dječju razigranost uz modele koji imaju suptilne detalje poput cvjetnog uzorka te svaki njihov korak pretvorite u stilsku igru. Ovaj Nike model krade simpatije neobičnim detaljima te klasičnim dizajnom koji djevojčice pretvaraju u prave coolerice.

Nike tenisice

I dječaci će prve dane škole provesti u udobnim trenirkama, koje su istovremeno praktične, ležerne, no i jednostavne za kombiniranje. Među dječacima itekako su popularne tenisice u boji, dok odjeća najčešće dolazi u nešto neutralnijim nijansama. Uz klasičan dizajn, obratite pozornost i na prirodne materijale obzirom da u toj odjeći djeca trebaju provesti cijeli dan u školi uz razne školske aktivnosti.

Donji dio Nike trenerke, Nike Tshirt, Nike tenisice

Stoga, ukoliko su i vaši školarci već započeli pažljivo birati što će odjenuti u školu, jutarnje spremanje kroz kuću će proći puno jednostavnije ukoliko njihov odabir budu komadi iz sportskih i cool Nike kolekcija koje smo po super cijenama (i nerijetko jednako cool akcijama) pronašli u Sport Reality trgovinama širom BiH.

Donji dio Nike trenerke, Nike Tshirt, Nike tenisice

Nike tenisice

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno