Odmor kombinacije Sofie Richie: Od naočala, torbi do savršenog ljetnog topa od 700$. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odmor kombinacije Sofie Richie: Od naočala, torbi do savršenog ljetnog topa od 700$.

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
8.6.2023.

Sigurni smo da niste propustili vjenčanje Sofie Richie o kojem još uvijek bruje društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vjenčanje je održano u Francuskoj, a Sopfie je radila s Chanel timom na prekrasnoj vjenčanici o kojoj će se još dugo govoriti. Kako to obično biva, nakon same ceremonije uslijedio je i odmor za mladence. 

Ono što je nama ukralo pažnju su svakako njene fashion kombinacije koje joj s pravom daju status it djevojke. Svaki outfit, iako s minimalističnim pristupom nosi određenu dozu šarma što nam je ujedno i odličan mood board za ljetne odmore pred nama. 

 

MAGDA BUTRYM

 

Kombinacije su ispunjene dizajnerskim artiklima, a posebno nas je dojmio top u bijeloj boji s 3D cvjetovima, na jedno rame. Otkrili smo da je ovaj komad u potpisu mlade dizajnerice Magde Butrym i košta vrtoglavih 700$. No, sigurno ćemo uskoro u high street dućanima moć pronaći dupe ovog modela po nešto pristupačnijim cijenama. 

 Savršen look za plažu je kreirala s još jednim Magda Butrym komadom, a u pitanju je top s pletenim detaljima na grudima. Ovaj stilski bombom je upotpunila Prada pletenom torbom, kao i Loewe naočalama zabavnog dizajna. 

 Inspirativna izdanja Sopfie Richie Grainge
 

* * * 
Naslovna fotografija: @sofiarichiegrainge 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno