Donosimo atmosferu s predstavljanja novog Somersby okusa jagoda i limeta, bez alkohola - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Donosimo atmosferu s predstavljanja novog Somersby okusa jagoda i limeta, bez alkohola

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
30.5.2022.

Miris prirode, zalazak sunca nad Sarajevom, nova poznanstva, nova pozitivna energija, novi trenuci za pamćenje. Zar nije divno šta je sve jedan novi okus uspio da oživi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U društvu uspješnih dama, vlasnica malih biznisa, liderica iz različitih industrija i poznatih TV lica, u relaksirajućem ambijentu “Kruškov do” nadomak Sarajeva, predstavljen je novi Somersby okus jagoda i limeta sa 0% alkohola.

Novi ljetni okus omiljenog sajder brenda zvanicama je pružio sjajne trenutke druženja, zabave i opuštanja, ali i umrežavanja, motivisanja i razmjene pozitivnih iskustava.

Niz motivirajućih aktivacija, upoznavanje kroz definiranje potencijala za saradnju i radionica osnaživanja poslužile su da prisutne okušaju timski duh u rješavanju zanimljivih zadataka, ali i slast pobjede kada su problem uspjele pretvoriti u rješenje. Mnoge su iskoristile priliku za definisanje buduće saradnje, a rođena je i ideja o pokretanju posebne platforme osnaživanja i uvezivanja poduzetnica i vlasnica malih biznisa. Zar to nije divno?

Uživanje u novom osvježavajućem, pjenušavom i zabavnom bezalkoholnom okusu koji predstavlja idealan balans sočnih, zrelih jagoda i opojno kisele limete, upotpunilo je opuštanje pored bazena, uz ukusne zalogaje i sjajan muzički performans poznate violinistice Lejle Piljević.

Otpustiti stres, oživjeti čula i kreativnost u različitim relax zonama gdje su dame, između ostalog, imale priliku sudjelovati u času joge te uživati u bioenergetskoj masaži osiguralo im je neke nove posebne trenutke, Somersby trenutke.

“Uvođenjem novog okusa Somersby je proširio svoj svijet optimizma i ponudio dobru zabavu i onima koji ne konzumiraju alkohol. Drago nam je što smo novi, autentični okus koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim uspjeli predstaviti na eventu čiji je cilj bio da se opustimo i uživamo, međusobno motiviramo i povežemo dobrom energijom”, izjavila je Andrijana Korda Gick, Sales Development Manager u kompaniji Carlsberg BH. 

U nastavku donosimo foto galeriju atmosfere sa eventa. 

* * *
Naslovna fotografija: Carlsberg PR

Povezani članci

Najpopularniji članci