Kreirajte prirodno i glamurozno makeup izdanje uz ovaj trend - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kreirajte prirodno i glamurozno makeup izdanje uz ovaj trend

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
26.12.2022.

Poznata uzrečica „manje je više“ obilježila je beauty scenu tijekom 2022. godine, a sudeći po prvim znacima, taj isti trend nastavit će se i kroz nadolazeću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, nakon što smo se upoznali s clean look izdanjem kojeg biraju 'it' djevojke za svoja svakodnevna izdanja, kako za posao tako i za druženje s prijateljicama, kada je riječ o večernjem odnosno svečanom izgledu u posljednje vrijeme popularizirao se soft glam look.
Baš kako i sami naziv kaže riječ je o nježnijoj odnosno laganoj verziji full glam izdanja, uz koju možete istaknuti svoju prirodnu ljepotu na poseban način.

Naglasak je na nude nijansama

Za soft glam look najčešće se koriste sjene zemljenih tonova poput smeđe boje i nude nijansi, kao i nježniji tonovi ružičaste boje. Oči naglasite dodatnim slojem maskare, tankom linijom eyelinera ili za nešto većiefekt iskoristite parcijalne umjetne trepavice, koje će dati posebnu dozu glamura ovom izdanju.

 Eksperimentirajte s omiljenim bojama ruževa

No, kada je riječ o boji ruževa možete se poigrati s različitom paletom nijansi. Naime, vizažisti preporučuju da uz tamnije ruževe kombinirate sa smeđim sjenama, dok će se ružičaste sjene odlično uklopiti s ruževima, kao i sjajilima u nude nijansama.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @maryphillips 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno