Social Media Summit: Budućnost digitalnog marketinga je ovdje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Social Media Summit: Budućnost digitalnog marketinga je ovdje!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
17.5.2024.

Otkrijte budućnost digitalnog marketinga na 3. Social Media Summitu koji se ove godine održava 29. maja u Hotelu Hills.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj događaj predstavlja vrhunsku platformu za stručnjake iz oblasti društvenih medija i digitalnog marketinga u sklopu koje će podijeliti svoja znanja i istražiti najnovije trendove u industriji.

Social Media Summit će na jednom mjestu okupiti  govornike iz cijele regije, koji će dijeliti svoja iskustva i najbolje prakse u korištenju društvenih medija za poslovni uspjeh. Paneli i prezentacije će u svom fokusu imati inovativne strategije, govorit će se o unapređenju poslovanja na LinkedInu, novitetima u digitalnom marketingu i svemu onome što će oblikovati budućnost društvenih mreža!
Ključni govornici ovogodišnje konferencije upoznat će učesnike sa inovativnim pristupima u poslu, ali i tehnikama koje mogu primijeniti kako bi unaprijedili svoj rad i ostvarili uspjeh.

U sklopu programskog dijela kao i ranijih godina održat će se i ceremonija dodjele nagrada Digital Cup i Influencer Awards, gdje će se proslaviti najbolji u industriji. Priznanja će dobiti oni koji su svojim radom pomjerili granice, napravili iskorake te brendove i usluge promovirali na najbolje moguće načine. Ovo je prilika za razmjenu ideja, ali i povezivanje lidera u digitalnoj industriji.

Pridružite se trećem Social Media Summitu u Sarajevu i budite dio inspirativne priče o budućnosti društvenih medija i digitalnog marketinga. Bilo da ste stručnjak za digitalni marketing, influencer ili samo strastveni korisnik društvenih mreža ovaj Summit je mjesto za vas!

Registracija je otvorena, a broj mjesta je ograničen. Za više informacija o programu i registraciji posjetite web stranicu www.socialmediasummit.ba.

Vidimo se 29. maja u Hotelu Hills!

Projekat podržali
Generalni pokrovitelj: Telemach
Zlatni sponzori: Insta Grand, Općina Ilidža
Oficijelno vozilo: Hyundai
Srebreni sponzor: Cedevita
Organizator: marketinška agencija Altermedia

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno