Snöblomma: skandinavska blagdanska svjetiljka koju bismo rado postavili u svaku prostoriju doma - Bonjour.ba - bh.lifest...

Snöblomma: skandinavska blagdanska svjetiljka koju bismo rado postavili u svaku prostoriju doma

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
16.11.2021.

Sve sa skandinavskim prizvukom odmah nas podsjeća na hygge i umirujući način uživanja u svemu – od uređenja interijera preko hrane do sveukupnog stila života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovu filozofiju uživanja upotpunjuje i ova Snöblomma svjetiljka specifičnog i simpatičnog izgleda koja će vas osvojiti prvenstveno izgledom, a zatim i činjenicom da svijetli najtoplijim ugodnim svjetlom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to toplo svjetlo i način izrade svjetiljke čini da Snöblomma postane idealna dekoracija u domu koju bismo postavili i u dnevni boravak, sobu i hodnik.

Na listi želja će vam se sigurno htjeti naći Watt Veke popularne Snöblomma svjetiljke koje svojim izgledom definitivno opravdavaju naziv ove svjetiljke koji se sa švedskog prevodi kao „snježni cvijet“.

Tako ćete svoju Snöblomma svjetiljku htjeti postaviti na prozor, uz vrata, iznad trpezarije ili ih učiniti standardnom postavom dnevnog boravka.

Ova svjetiljka koja se nerijetko veže i za blagdane dobila je mnoštvo inačica i danas možete pronaći dosta DIY tutorijala kako napraviti svoju Snöblomma svjetiljku. Što kažete, zar nije čarobna?

 

 

***

Naslovna fotografija: @ljustema
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno