Donosimo 3 SMEG favorita koji će osim funkcionalnosti u dom unijeti dozu chic estetike - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Donosimo 3 SMEG favorita koji će osim funkcionalnosti u dom unijeti dozu chic estetike

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
2.12.2023.

Smeg je brend koji u svaki dom, uz funkcionalne i kvalitetne uređaje, unosi i dašak retro chica svojim ikoničnim, zaigranim dizajnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Poznati po vibrantnim bojama, ali i nude tonovima te retro inspiriranim modelima, njihovi uređaji su puno više od strogo utilitarističkih i funkcionalnih uređaja.

 Njihovi unikatni modeli tako će omogućiti da čak i kroz uređaje koji su neophodni u svakom domu, istovremeno imate i jedinstvene dekoracije kroz koje možete izraziti svoj identitet.

Poznati su po uređajima čistih linija u kojima je naglasak na jednostavnoj formi i zaobljenim linijama. Ono sto ih čini jedinstvenim su jarke boje poput crvene, tirkizne i narančaste, koje unose energiju u interijer.

 Ukratko, ovo je brend koji spaja inženjersku inovativnost i kvalitetnu izradu s odvažnim dizajnom koji se provlači kroz svaki detalj.

Mi smo danas izdvojili 3 Smeg uređaja koji će vašu svakodnevicu učiniti zabavnijom jer u dom unose dozu bezvremenskog chic modernizma.

P.S. - bonus na ovoj listi je aparat za kavu s potpisom brenda Dolce&GabbanaSmeg i D&G su kroz svoju kolaboraciju donijeli kolekcionarske modele koji izgledaju kao prava umjetnička djela, a koje će obožavati istinski zaljubljenici u interijer i modu.


Ovo su naša 3 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @thebrickhouselivingston

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno