SkyShowtime proslavlja startanje u Bosni i Hercegovini uz ponudu „Upola cijene zauvijek“ - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

SkyShowtime proslavlja startanje u Bosni i Hercegovini uz ponudu „Upola cijene zauvijek“

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
16.12.2022.

Danas starta potpuno novi vrhunski streaming servis u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


SkyShowtime, streaming servis vrhunskog kvaliteta, će današnje startanje u Bosni i Hercegovini proslaviti s ponudom „Upola cijene zauvijek“ za sve nove pretplatnike.
Samo tokom ograničenog vremenskog perioda, svi novi korisnici usluga koji se pretplate putem skyshowtime.comće ostvariti 50% popusta na standardnu mjesečnu cijenu pretplate – za čitav život.

U Bosni i Hercegovini to znači da će pretplatnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno – umjesto 5,99 eura – za sadržaj svjetske klase, uključujući premijere holivudskih filmova i ekskluzivne nove serije iz najvećih svjetskih filmskih studija, a sve se to prikazuje na jednom mjestu.
Generalni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: „SkyShowtime nudi vrhunski sadržaj po nevjerovatnim cijenama, pružajući našim korisnicima jednu od najboljih vrijednosti u svijetu zabave i razonode. Kao sjajan streaming servis u Evropi koji je u dolasku, ushićeni smo što donosimo još veću vrijednost korisnicima u Bosni i Hercegovini, uz posebnu vremenski ograničenu ponudu, 'Upola cijene zauvijek'.“​

Odmah od starta, lokalni korisnici će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova, uključujući: „1883.“, „1923.“, „Porodični prijatelj“, „Hitna pomoć“, „Američki žigolo“, „Blok 181“, „Halo“, „Zakon i red“ sezona 21, „Neka uđe onaj pravi“, „Gradonačelnik Kingstowna“, „Ti si taj“, „Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu“, „Pjevajte s nama 2“, „Zvjezdane staze: Novi svjetovi“, „Super Pumped: Nitka za Uber“, „ Poziv“, „Index straha“, „Prva dama“, „Ponoćno sunce“, „Kukavice iz Midwicha“, „Sjevernjak“, „Ponuda“, „Pobuna“, „Kralj Tulse“, „Vampirska akademija“ i „Yellowstone“.

Sjajne nove serije koje na SkyShowtime stižu tokom narednih mjeseci uključuju neke od najočekivanijih: „Smiješna žena“, „Ripley“, „Zečja rupa“, „Three Women“ i „Grad zla“.
Uz to, SkyShowtime je postao dom najnovijih blockbuster filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će na servisu biti dostupni odmah nakon premijernog prikazivanja u kino dvoranama i izdanja za kućnu zabavu. Novi filmovi koji stižu na SkyShowtime uključuju: „Top Gun: Maverick“, „Jurski svijet: Carstvo“, „Minionsi: Gruov početak“, „Čoši momci“ i „Crni telefon“. Ostali blockbusteri koji će biti dostupni na servisu uključuju „Iskupljenje“, „Dauntonska opatija: Nova epoha“ i „Belfast“.

SkyShowtime prikazuje najnovije serije s ekskluzivnim scenarijima, sadržaj za djecu i porodicu, te veliki izbor kultnih naslova iz filmoteke studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.  Ponuda SkyShowtimea „Upola cijene zauvijek“ je dostupna samo tokom ograničenog vremenskog perioda i na nju se primjenjuju Uslovi i odredbe.

Povezani članci

Najpopularniji članci