Inspirišite se ovim idejama za uspješno skrivanje mašine za veš u kupatilu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Inspirišite se ovim idejama za uspješno skrivanje mašine za veš u kupatilu

Tekst:

Emina Smaka

DIZAJN SAVJETI
28.1.2022.

​​​​​​​Ideje za uređivanje interijera je rubrika o kojoj zaista mnogi od vas vole čitati, gledati i inspirisati se. Kako domovima drugih, tako i našim trikovima za uređenje stambenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Složit ćete se za mnoge od vas, zaljubljenike u lijep i uređen dom, najveći problem predstavljaju veliki komadi bijele tehnike, koji se rijetko uklapaju u stil uređenja određenih prostorija. Jedna od stvari koje vam vizualno smeta su sigurno mašina za pranje veša i sušilica. Radi se o nešto robusnijim komadima, koje nije tako lako sakriti, a njihova vanjština nije uvijek na zavidnom nivou.

 

Mnogi od nas još uvijek imaju bijele, sive ili crne mašine, koje je zaista teško uklopiti u kupatilo, a zauzimaju mnogo prostora koji se teško može iskoristiti na dodatni način. Zbog toga smo kreirali listu od nekoliko inspirativnih rješenja za skrivanje ovih komada. Omiljeni trik koji smo vidjeli je mašina za pranje veša uklopljena u ormarić od umivaonika. Na ovaj način je skrivena, a prostor koji zauzima ima i dodatnu funkciju.

 

Inspirativne ideje za skrivanje mašine

* * * 
Naslovna fotografija: @oliv.home

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno