Kim Kardashian ima brend SKIMS, a najpopularniji artikli dostupni su u BiH, na sniženju! - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Kim Kardashian ima brend SKIMS, a najpopularniji artikli dostupni su u BiH, na sniženju!

Tekst:

Nevena Divčić

MODNE VIJESTI
4.9.2023.

Kim Kardashian je svoj modni brend lansirala 2019. godine i od tog momenta interesovanje koje privlači ne prestaje rasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uzimajući u obzir izazove s kojim se žene svakodnevno suočavaju dizajn je fokusirala na donje rublje, grudnjake, korzete i kompresivnu odjeću koja pruža udobnost, podršku i oblikovanje tijela. Uz pažnju koju je brend dobio, asortiman brenda je porastao.

 Ono što je jednako za svaki od ovih odjevnih komada je udobnost koja je očigledno jedan od glavnih kriterija prilikom dizajniranja. Ime brenda potiče od riječi skim koja se odnosi na glatko i ugodno. Svi komadi će biti doprinos capsule garderoberu i svakodnevnim aktivnostima od bazičnih odjevnih kombinacija do vikend izležavanja i filmske večeri.

Brend je privukao pažnju i pohvale zbog svoje posvećenosti inkluzivnosti i pozitivnog uticaja na samopouzdanje. Postao je prepoznatljiv zbog inovativnosti u dizajnu rublja koje istovremeno pruža udobnost i podršku, dok se istovremeno prilagođavaju različitim tijelima i stilovima.

Pronaći odgovarajući donji veš za haljinu nikada nije bilo lakše i baš to je jedan od najvećih favorita – haljina. Bazična je i jednostavna za kombinovati svakog dana, a uz odgovarajući nakit će na svakoj proslavi osigurati glamurozan izgled.


4 SKIMS favorita

 

SKIMS HALJINA 165,00 KM

LOUNGE SLEEP SET 220,00 KM

MAJICA 100,00 KM

SLIP HALJINA 145,00 KM

* * *
Naslovna fotografija: @kimkardashian

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno