Fashionable i na skijanju. Ovu sezonu na snijegu provodimo u ove 2 ZARA kombinacije. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fashionable i na skijanju. Ovu sezonu na snijegu provodimo u ove 2 ZARA kombinacije.

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
30.11.2023.

Uzbudljiva sezona skijanja donosi ne samo radost zimskih sportova već i priliku da istaknete svoj modni izričaj čak i na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ove zime, ZARA nam predstavlja neodoljivu kolekciju skijaške odjeće koja spaja stil i funkcionalnost. Nema više kompromisa između topline i trendova na stazi - ovog puta želimo biti jednako fashionable i na snijegu. U skladu s tim, biramo dva outfita koji će vas pratiti na skijanju ove sezone.

 

 

Skijanje više nije rezervirano samo za sportske fanatike; postalo je i prilika za izražavanje stila na visokim nadmorskim visinama. Želimo iskusiti fancy skijaške pohode kakve smo mogli vidjeti u filmu 'House of Gucci', a ZARA donosi kolekciju koja savršeno balansira između trendi dizajna i funkcionalnosti. Odabrati pravu opremu za skijanje sada znači ne samo biti spreman na sve vremenske uvjete već i biti u koraku s posljednjim modnim trendovima.

 Važno je birati odjevne komade koji su vodootporni, topli i prozračni kako bi se osjećali ugodno tijekom svih avantura na snijegu. Kombinirajući funkcionalnost s modnim izričajem, stvaramo kombinacije koje nas izdvajaju na stazi.
Ove zime, nema potrebe žrtvovati stil zbog udobnosti. Kroz ZARA outfite za skijanje, korak smo bliže tome da na stazi izgledamo jednako trendi kao i u svakodnevnim gradskim kombinacijama
 

Look 1 

 


 

Look 2 

 


* * * 
Foto: ZARA.com 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno