U BiH stižu ova tri proizvoda koja će promijeniti vašu skincare rutinu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U BiH stižu ova tri proizvoda koja će promijeniti vašu skincare rutinu!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
13.9.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni britanski brend Simple zakoračio je na tržište Bosne i Hercegovine te svojom pojavom nudi slobodu odabira proizvoda koji su, prije svega, nježni, učinkoviti i ekološki prihvatljivi.


Jednostavni, a učinkoviti. Koja je tajna?

Simple vjeruje da svi možemo biti nježni prema svojoj koži, životinjama, planeti i drugima! Upravo to ove proizvode čini posebnima. Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što ne stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode.

 

Koji su to proizvodi?
 

Simple Kind To Skin hidratantni gel za čišćenje lica namijenjen svim tipovima kože. Nježno uklanja nečistoće s kože, hidratizira i pomaže ju zaštititi od isušivanja. Sadrži vitamin B5, vitamin E i proaminokiseline koji pružaju koži hidrataciju i mekoću. Sadrži 2X više vitamina B5 u odnosu na prethodnu formulaciju.

  

Simple Kind To Skin micelarna vodica namijenjena osjetljivoj koži. Nježno uklanja šminku uz  hidrataciju kože. Sadrži vitamin B3, vitamin C i trostruko pročišćenu vodu, za čistu i osvježenu kožu.

  

Simple Kind To Skin Vital Vitamin Night krema za lice hrani kožu tijekom noći i pomaže joj u regeneraciji od dnevnog izlaganja okolišnim stresorima. Sadrži pro-vitamin B5, vitamin E, glicerin, bisabolol i ulje boražine.

  

U ponudi još potražite micelarne vode, gelove, tonik te noćnu kremu. Odaberi nježnost za svoju kožu! Jednostavno, nježno - tako Simple!

Proizvode potražite u dm i cm drogerijama diljem Bosne i Hercegovine.

***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci