Ovaj cozy, skandinavski dom stalno viđamo na Instagramu, a uredila ga je stilistica i fotografkinja - Bonjour.ba - bh.li...

Ovaj cozy, skandinavski dom stalno viđamo na Instagramu, a uredila ga je stilistica i fotografkinja

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI
14.11.2021.

Susanna Hawkins, Finkinja koja živi u Engleskoj sa suprugom i dvoje djece, ima dom u kojem odiše skandinavska estetika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tačnije, Susannin prekrasan dom zasnovan je na elementima skandi dizajna, ali umjesto da je strogo minimalistički, ona ima više maksimalističkih tendencija što kreira oazu ispunjenu sa dosta svjetla.

„Skandinavka sam pa volim lagane i čiste linije, ali sam više maksimalist nego minimalist pa svoj stil volim opisati kao Scandimaximalist.“ – rekla je prilikom jednog intervjua.

Naime, Susannah i njen suprug (od milja poznat kao Mr Nordic) su postali vlasnici ove nevjerojatno prekrasne Light Location Bath kuće koju su uspješno renovirali 2020. godine.

Svoj medeni mjesec proveli su u Bathu i oboma se toliko svidio da su odlučili ovdje kreirati svoju oazu.

Posebice im se sviđa činjenica da su blizu prirode i sela.

Susannin dom je simbioza i mix neutralnih boja prvenstveno bijele i nude pink, ali ona ublažava dominaciju presvjetlih detalja teksturom drveta, tamne kože, korištenjem prostirki i tekstila u izobilju i crnim dodacima bilo da su to stolice, kamin, okviri za slike, kuhinjski ormarić, što daje posebnu dubinu cijelom prostoru. 

Odabir betonskog poda i korištenje rasvjete također doprinosi ugodnoj cozy vibraciji doma.

Posebice nam se dopada što gotovo svaki kutak ima igru teksturama i mnoštvo zanimljivog cvijeća koje dopunjuje njenu shemu boja.

Kuhinja i trpezarija su jedni od kutaka koji najviše oduševljavaju pratioce na društvenim mrežama, a Susannah njih ističe najviše jer, kako kaže, voli visinu koju ove prostorije imaju, kao i velike prozore i pogled na Bath. 

Kroz još nekoliko fotografija pridružite nam se u obilasku ovog divnog, minimalističkog doma.

 

***

Naslovna fotografija: @shnordic
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno