Održano šesto izdanje FuckUp Nights Sarajevo! Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Održano šesto izdanje FuckUp Nights Sarajevo! Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
17.8.2022.

U utorak, 16.08.2022. godine, Authority Partners Bridge je bio domaćin šestog FuckUp Nights Sarajevo, sarajevskog izdanja svjetske platforme nastale sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspjeha promijeni i neuspjeh postane sastavni dio procesa građenja uspješnih poslovnih priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspjelim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 80 zemalja i 300 gradova širom svijeta.

Na prepunom Authority Partners mostu, kao jednom od centralnih lokacija dobre zabave, edukacije i okupljanja ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, svoje priče o neuspjehu podijelili su dvije govornice i jedan govornik: Erna Šošević, poduzetnica, osnivačica i direktorica prve platforme za digitalno umrežavanje za privatni sektor Bizbook.ba i jedna je od žena pionirki tehnološke startup scene u Bosni i Hercegovini, Larisa Halilović, međunarodna ekspertica za obrazovanje i razvoj, mentorica i dvostruka TEDx govornica, te Ismar Lačević, poduzetnik, osnivač digitalnog novčanika Project Adam i glavni organizator platforme TEDxSarajevo.

 Tokom jednosatnog programa 130 učesnika i učesnica su imali priliku poslušati nesvakidašnje priče o neuspjesima, izazovima, padovima i iskušenjima, lične i profesionalne ispovijesti govornika i govornica, te kroz interaktivnu diskusiju postavljati pitanja. Jedna od najupečatljivijih poruka događaja je da su greške i padovi sastavni dio kako privatnog tako i profesionalnog razvoja, te da su refleksija na učinjene greške i naučene lekcije najbolji alati za rast i razvoj. 

 Partner u implementaciji šestog FuckUp Nights Sarajevo bio je Authority Partners, globalna softverska kompanija.

 

***
Naslovna fotografija: FuckUpNights Sarajevo PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno