Ovo su serije koje jedva čekamo gledati u petom mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo su serije koje jedva čekamo gledati u petom mjesecu

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
14.5.2022.

Omiljene streaming platforme osim što nas rado oduševe najnovijim filmskim naslovima, redovno nas počaste serijom koju često pogledamo u jednom dahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu s tim na platformama Netflix i HBO pronašli smo premijere kojih serija nas očekuju kroz peti mjesec, a na vama je samo da pripremite najdraže grickalice i uživate.

Staircase

Nova serija na HBO platformi oduševiti će mnoge zaljubljenike u kriminalističke drame. Naime, serija se temelji istinitoj životnoj priči o misterioznoj smrti Kathleen Peterson, a za ubojstvo je glavni osumnjičeni njezin suprug.

The Time Traveler's Wife

Serija temeljena na istoimenom znanstveno-fantastičnom romanu govori o romansi između čovjeka s genetskim poremećajem koji zbog toga putuje kroz vrijeme i njegovom odnosu sa suprugom Claire.

The Lincoln Lawyer

Nakon veoma uspješne knjige i ništa manje kvalitetnog filma s Matthewom McConaugheyjem u zvijezdanoj ulozi, ovog puta na malim ekranima gledat ćemo The Lincoln Lawyer u obliku serije. Radi se o odvjetniku koji oživljava karijeru nakon što preuzme slučaj ubojstva.

Savage Beauty

Ljubitelji istinske drame oduševit će ova serija koja govori o mladoj djevojci s tragičnom prošlosti i putu za osvetom bogatoj obitelji koja joj je nanijela puno boli.


* * *
Naslovna fotografija: @oiaoooa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno